2777
2789

واقعا میگن خداجای حق نشسته من چن شبه خواب ندارم تاپیک های چن شب پیشم هست شوهرسابقم منوبچموکه نوزادبودول کرد رفت بخاطر دوست دخترش هرروز بایکیه بعد امروز یه چیزی فهمیدم یکم جیگرم خنک شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ازهمین دخترایی که باهاش بود بهش قول ازدواج داده بود باهاش عکس لختی انداخته بود بعد مادره دختره میره تحقیق میکنه مبیبنه این آدم بدردزندگی نمیخوره جواب منفی میده بهش ولی شوهرسابقم تهدیدمیکنه که عکس روپخش میکنه ولی مادره دختره کم نمیاره جلوخونشون دعوا راه میفته شوهره سابقم میخواسته باچاقو بزنه مادردختره ولی اون هلش میده میخوره به بازوش خلاصه مردم جمع میشن میدنش پلیس خلاصه الان بادستبندوپابند درمانگاه بستریه