2777
2789

هروقت تونستی یه شکم بزایی میشی برابر در غیر اینصورت نه برابر نیستن....

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم مثل همسرت برو سر کار میشید برابر

شما میدونی نمیرم با وجود آررتروز گردن ؟!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

شما هم مثل همسرت برو سر کار میشید برابر

شما اقایونم برین بچه بزایین شیرش بدین زایمانو تجربه کنین ی سری دردای جسمی و روحی خانوما رو تجربه کنین کارای خونه رو کنین بچه تربیت کنین و...

تا برابر شین

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...

عزیزم 

حتی دوتا زن یا باهم برابر نیستند

واژه برابری برای دوتا انسان با نیاز ها و خلق و خوی متفاوت غلطه

باید دنبال عدالت بین زن و مرد بود

نه برابری

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

توی اجتماع رو میگم، مثل شرایط کار

بله اون که آره ولی بازم بعضی کار ها با روحیات خانم ها سازگار نیست به این معنا نیست که نتونن انجام بدن میتونن ولی براشون سخته مثل بنایی اینا اکثر آقایون هم نمیتونن ظرافت و زیبایی کار خانم هارو تقلید کنن

جذاب سایتم😜

واییی من فکر می‌کردم تو یه دختر ۱۶ ساله باشی نهایتاً 😂❤️

الان فک کردی چندم ؟. 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .