2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم اصرار داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میترسم،، گف دوس دارم پولشو من بدم،، نمیدونم

بزار بده از الان عادتش بده ک خرج داری بخدا از الان نزاری بعد باید منت کنی تا دو قرون بگیری 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اره بگیر مگه چیه من پنج سال دوستیم با شوهرم حقوقش میریخت برام من براش ظلا میخریدم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

نه من اصلا زمان دوستی پول نمیگرفتم

خیلی دلش میخواس میتونست برام خود جنسو بخره و بیاره

پول اصلااااا

مثلا میدونست من عاشق کتاب دختران مطرودم،یه روز رفتم دیت دیدم برام خریدتش.ولی اگه پولشو میزد به کارتم من بدم میومد.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بهش بگو چون نمیخام ناراحتت کنم بیا اینم شماره کارت 😂😂😂😂

😂😂😂💔

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

اخه الان گف باشه نفرست،،، گفتم باش،، اه گند زدممم😂😂

😐چس کنو زد به برق 

خب خواهر چرا ادا در میاری😐🤣 

وای داغ دلمو تازه کردی من دوست پسرم میخواس بیاد جلو برام دودست لباس خونگی گرفته بود اخرا باهاش کات کردم گفت تو کمدت هیچی نداشتی من برات لباس خریدم😂😂

بخدا ولش کن بهتر خودت الان برای خودت بخر تو نامزدی فرق میکنه هروقت نامزد کردی و رسمی شدید برات بخره