2777
2789
عنوان

قاضی زن!!!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12649 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا به نظر من،زنها توانایی اینکه به یه موضوع،از جهات مختلف توجه کنند و بررسیش بکنند رو دارند.

برعکس مردها که تک بعدی اند و فقط چیزی که جلوی چشمشون باشه رو درک میکنند.

زنها،خیلی بهتر از مردها میتونند مسایل رو تجزیه و تحلیل بکنند و موشکافی کنند.مردها بیشتر کلی نگر اند و براشون مهم نیست که چی میشه که یه جرمی اتفاق میوفته.

وکالت رو بیشتر دوست دارم😍😍

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.

قضات خانم به مراتب بهتر به پرونده رسیدگی میکنند و کمتر درگیر پیشنهادات مالی میشن ...لااقل تجربه من توی این مدت که از کارم میگذره این بهم میگه و البته احساساتشون به عنوان یه خانم باعث میشه با وجدان بیشتری کار کنند.

...
شماهم بامن هم عقیده اید😍

من دوست ندارم چون یه زن با احساسش همیشه قضاوت داره وبیشتر مواقع و خیلی کم پیش میاد از روی منطق تصمیم بگیره واسه همین ترجیح میدم قضاوتی نداشته باشم حتی تو زندگی روزمره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

خب قضات خانم تنها به دادیار محدود نمیشه ...قاضی اجرای احکام هم داریم که خانم هست و در عین حال مثلا معاون قضایی رعییس دادگستری و البته به مراتب کارش از قاضی صادر کننده رای شاید سخت تر و پیچیده تر باشه و...اما در کل چون قضات بر اساس اسناد و اوراق پرونده تصمیم گیری میکنند چندان جایی برای احساساتی عمل کردن باقی نمونه که بگیم قاضی خانم به لحاظ احساسات خوب انجام وظیفه نمیکنه ...قوانین به خودی خود خشک هستند و غیر منعطف ...هماهنگ کردن اون با شرایط حاکم بر پرونده و سنجیدن اوضاع و احوال طرفین پرونده بسیار مهمه که اون امر من بیشتر در قضات خانم دیدم 

...