2777
2789
عنوان

قاضی زن!!!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 12649 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=48251846]ازجوبددادگستری واسترس بیش ازاندازه قضات خب استرس که توی این کار خیلی خیلی زیاده ...من فکر میکنم استرس وکلا حتی بیشتر از قضات هم باشه چون قاضی تصمیم گیرنده هست و فارق از مسئولیتی تصمیم قضایی براش ایجاد کنه رای رو صادر میکنه اما وکیل در صورتیکه نتیجه مطلوب موکل رو کسب نکنه از طرف موکل هم بازخواست میشه کما اینکه به مرور رزومه کاریش زیر سوال نیره 

...
ازنظرحقوق ودرامد خبردارید چطوره؟

بستگی به میزان پرونده ای که در ماه بگیری داره و نوع پرونده ...در کل حق الوکاله خانمها با وجود اینکه شاید چند برابر یه آقا وقت بذارن کمتر از آقایونه ولی در کل یه درآمد متغییر در سال هست یه ماه ممکنه سه تومن یه ماه هشت تومن متغیره

...

اونا دادیار میشن و قاضی اجرای احکام میشن 

خانوم ها حق امضا ندارن یعنی رای که مینویسنو حتماً باید یه اقا امضا کنه پدرومادرم این شغل را دارن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
تا چی میشه،میگن زنها احساساتشون زیاده. از اونورهر چی مزاحمت و تجاوز و آزاره،از طرف مرذهاییه که نمیت ...

اره بابا راست میگید مرد باید خودشو کنترل کنه یعنی چی  که  خودشو کنترل نکنه       تازه معنا نمیده زنم خودشو کنترل نکنه . کلا به نظر من الان مردها و زنها بهانه گیر اوردن 

عزیزم شما به چشم خودت یه دادیار خانم دیدی؟؟

بله که دیدم زیاددادسرارفتم الان حتی میدونم معاون دادستان کرمان یه خانوم هستن که قبل اینکه معاون بشه دادیاربوده ولی کمتره تعدادشون 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم شما از حقوق دادیار های تازه استخدام شده خبر دارید که چقدره؟؟ 

ازاوناکه تازه ابلاغ میگیرن خبرندارم

عزیزم شما به چشم خودت یه دادیار خانم دیدی؟؟

ابلاغ قضایی خانوما ازخیلی سال پیش میگرفتن که وقتی دادسرا دوباره احیا شدهمشون دوباره ابلاغ دادیارگرفتن 

تازه دادیار ناظر زندان هم دیدم که خانوم بودش  

بله که دیدم زیاددادسرارفتم الان حتی میدونم معاون دادستان کرمان یه خانوم هستن که قبل اینکه معاون بشه ...

آخه دانشگاه للوم قضایی پذیرش نمیکنه میشه با آزمون قضاوت قبول شد؟؟؟؟

و دیگر هیچ...

آخه دانشگاه للوم قضایی پذیرش نمیکنه میشه با آزمون قضاوت قبول شد؟؟؟؟

علوم‌ قضایی پذیرش نمیکنه ازمون قضاوت شرکت میکنن سخته  ومصاحبه داره اونم سخت هس گزینش اخلاقیش هم که بقیه میگن سخته ولی اون خانوم دانشگاه امام صادق خونده بود آزمون قضاوت شرکت کردسال ۹۰ قبول شد اون مصاحبه هم قبول شد چون دانشگاه امام صادق بود بهش سخت نگرفتن

این خانومه حقوق دانشگاه امام صادق خونده بود آزمون قضاوت شرکت کردسال ۹۰ قبول شد اون مصاحبه هم قبول شد ...

دوره کارشناسی چادر بپوشم یعنی گیر میدن به چادری بودنم تو دروه کارشناسی؟؟؟

من احتمالا شهید بهشتی قبول شم

و دیگر هیچ...

دوره کارشناسی چادر بپوشم یعنی گیر میدن به چادری بودنم تو دروه کارشناسی؟؟؟ من احتمالا شهید بهشتی قبو ...

نمیدونم مال جدید خبر ندارم