2777
2789
عنوان

تو روخدا رعايت كنيد حرف نزنيد

94 بازدید | 11 پست

براي ماهايي كه بچه نداريم حتي نميخواييم آروزو كنيد (انشالله خدا بهت بچه  بده ) خدا دعاها و التماس هاي خودمون نشنيده فقط با اين حرف اعصاب مارو بهم ميريزيد ديگه از شنيدن اين حرفا حالمون بهم ميخوره دوست نداريم جايي بريم اصلا كه اين حرفارو نشنويم عقل و شعورم خوب چيزيه به خدا بس كنيد

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

درسته

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف خودش تاپیک میزنه تو امضاش میزاره برام دعا کنید بهمم بگید، نگیم میگن چه بخیل بگیمم اینجوری

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

طرف خودش تاپیک میزنه تو امضاش میزاره برام دعا کنید بهمم بگید، نگیم میگن چه بخیل بگیمم اینجوری

اين كه  طرف تو ني ني سايت خودش التماس دعا داره فرق ميكنه تا ميره تو يه جمعي همه بهش ميگن كسايي كه شرايطشون مثل منه ميفهمن چي ميگم

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

درکت میکنم عزیزم من ۵سال نازابودم عزیزم تونمیتونی بقیه روعوض کنی سعی کن عکس العنل نشون ندی وبرات مهم نباشه اصلابی خیال باش باورکن وقتش بچه دارم میشی به این روزامی خندی 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

بنظرم چارش اینه فقط نقطه ضعف نشون ندین بگین خودمون بچه نمیخوایم دیگه دلسوزی نکنن بعضیا خیلی بی‌شعورن

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
درکت میکنم عزیزم من ۵سال نازابودم عزیزم تونمیتونی بقیه روعوض کنی سعی کن عکس العنل نشون ندی وبرات مهم ...

به خدا اعصابم خورد شده دوست ندارم تو جمعي برم انقدر كه ميگن بهم يكي درميون ميپيچونم نميرم يا همش ميگن زودتر بچه بيار اخه شما كه خبر نداريد چه مشكلاتي هست من هم همسرم هم خودم مشكل داريم ولي راجع به مشكل همسرم حتي به خانواده خودم نگفتم اخه سوال كردن اونا فقط اعصاب بهم ميريزه كمكي نميكنه 

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

قربونت بشم خودتو ناراحت نکن تنت سلامت باشه به خودت برس از حرفاشون ناراحت نشو

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!