2777
2789
عنوان

بخدا که می‌خوام خودمو بکشم

91 بازدید | 10 پست

ولی جرعتش ندارم از یه طرف بخواطر بچم یه طرفمم مامانم 

عوضی عصری سره هیچو پوچ چنان کتکم زد بخدا تا ندارم الآنم با پسرم رفتن منم تکو تنها با این حال بدم رها کردن حتی مادر شوهرمم فهمید کتکم زد اما هیچی نگفت حتی نپرسید سر چی بیرون نشستی با این حال حالا اونام رفتن فقط من با گریه موندم

دستش بشکنه الهی عزیزم گریه کن بزار تو دلت نمونه باور کن مریض میشی بعدش کوتاه نیا اون داد زد توهم بلند تر داد بزن تو هم اون بزن حمله ور شو سمتش بزنش خودت مظلوم نشون نده بچه ات یه مادر قوی میخواد نه یه ضعیف اگه دوباره کتک زدن تکرار کرد برو پزشکی قانونی نامه بگیر فقط یه کاری کن ببخشیدا مثل ماست نباش به مادر شوهرت هم رو نده غلط کرده چیزی نگفته بی  شرف 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش بشکنه الهی عزیزم گریه کن بزار تو دلت نمونه باور کن مریض میشی بعدش کوتاه نیا اون داد زد توهم بلن ...

اره خب کتکش زدم اونم بیشتر حمله ور شد کتکم زد از خونه بیرونم کرد بعد اومدم داخل بزور سلام گرفت ببره بفروشه آخه درو شکست من فرار کردم درو بستم که نرسه بهم درو شکست حالا میخواد با پول انگشترم در بخرع منم گفتم الهی کفنتو باهاش بخری

اره خب کتکش زدم اونم بیشتر حمله ور شد کتکم زد از خونه بیرونم کرد بعد اومدم داخل بزور سلام گرفت ببره ...

خب عزیزم شما اشتباهت این بوده که کتکش زدی اونم یه‌ک وحشی شد کتکت زد

بشینین مثل دوتا زوج عاقل باهمدیگه مشکلتونو حل کنید

خب عزیزم شما اشتباهت این بوده که کتکش زدی اونم یه‌ک وحشی شد کتکت زدبشینین مثل دوتا زوج عاقل باهمدیگه ...

عزیزم اون منو شدید زد منم از خودم میخواستم دفاع کنم نمیتونستم زورم بهش نرسید بعد کتکاش منم بالشتو محکم پرت کردم سمتش  اونم باز شروع کرد کتک زدن بخدا که روانیه بچه سه ساله رو چنان کتکی میزنه نگو