2777
2789
عنوان

الان حق باکیه خودتون بسنجین

147 بازدید | 12 پست

من یه دوستی دارم (دوستم که نه.. همکلاسیمه)  خلاصه.. انقدر بهش رودادم فقط بخاطراینکه دوستم باشه ولی بزرگترین اشتباهمو مرتکب شدم

طرف قصد داشت ازم سواستفاده کنه، فقط بیاد به عنوان یه ابزاردستی ازم استفاده کنه بعدش که تموم شد کارش به نتیجه رسید.. ولم کنه

مثلا ازم پول میگرفت، دیگه طوری رفتارمیکرد که انگار یادش رفته، یا واسه یه تقلب بهم التماس میکرد که برسونم. وقتی نمیرسوندم قهرمیکرد که صرفا اینو به عنوان یه وظیفه میدید. (مشکل من نیست نمرت پایین بود)

اما رفتارم نسبت به بقیه همکلاسیام خیلی بهتره، باهاشون ملایم و سطحی رفتارمیکنم.. معذرت خواهی میکنم کاراشتباهی انجام بدم یا غیبت‌و تمسخرنمیکنم

اما رفتارم باهمین ینفرخیلی تنده، اومد پشت بقیه حرف زدگفت مسخرت میکنند، منم گفتم انقدراعتمادبنفس دارم حرفت واسم مهم نباشه ها، توداری بهم حسودی میکنی فکرنکن کی باشی.. همین الانم میرم میگم پشت بقیه چیگفتی

اون حقیقتش دوستم نیست همکلاسیمه اصلا براش ارزش قائل نیستم.. اصلا

شماببینین حق بامنه؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اتفاقا رفتارم باهمین ینفر خیلی تنده‌ها، ولی با بقیه خیلی ملایمم یا یهویی یه‌نَمه خودمو میگیرم

خودِ واقعیم کدومه؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

خب ولی.. من خودخواهم نیستم ازکاری پشیمون بشم فوری معذرت خواهی میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با منه.

اره داداش حق باتو.. 🤣👍🏼

هردوتامون تقریبا توی یه سطحیم. منم تنهام، اونم همینطور

حق با توعه ازش فاصله بگیر منم تو دبیرستان یدونه از اینا داشتم واقعا سمن خداروشکر من تموم کردم زود

اوم.. من یه بندانگشتم واسه اون ارزش قائل نیستما.. یعنی به پش‍.. یعنی برگامم مهم نیست واسم

فقط میخوام حالشوبگیرم حق نداشت بگه اونا مسخرت میکنن فقط از حسودیش

دخیه مفت‌خور

اوم.. من یه بندانگشتم واسه اون ارزش قائل نیستما.. یعنی به پش‍.. یعنی برگامم مهم نیست واسمفقط میخوام ...

اینجوری گفته تو از بقیه نفرت بگیری فقط به خودش بچسبی 

مجبور بشی به سازش برقصی خیلی زرنگ و منفعت طلبه

اینجوری گفته تو از بقیه نفرت بگیری فقط به خودش بچسبی مجبور بشی به سازش برقصی خیلی زرنگ و منفعت طلبه

اره بابا.. هرموقع ازمشکلام بهش میگم میگه چرتوپرت میگی

منم باورنکردم حرفشو.. گفتم مگه من ساده‌لوحم؟

ولش کن اصلا محلش نده انگار وجود نداره به قول شیرین شمعدونی خلا نات هوا

اوهوم.. تاثیرگزار بود 👍🏼