2777
2789
عنوان

تاحالاشده توخونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست
ولی اسی خودمونیم محکم زدی که شکسته،نمیدونم چی بگی که دروغ نشه

نمیدونم.

شاید.ولی هرچی هست منو اون یکی پسرم ک بیردن اناق بودیم ازشکسته شدن در جاخوردیم هردو.

فکر نمیکنی جنس دراتاقمون الکی باشه؟🙄😭😅

حرفت درست....بخدا نمیدونی با سه تا پسر صبحم چجوری شب میشهخودم گاهی اوقات از خودم متنفرمیشم،ولی خستگی ...

والا منم دوتا پسر دارم 

دائم جنگ و دعوا 

حتی بازی با سروصدا 

منم که دیونه میشم این وسط😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره جدی پیش میاد من اوایل ازدواجم سر خانواده شوهرم خیلی با شوهرم دعوام میشد . اونا یه حرفی میزدن زبو ...

شپا خیلی شدیدبوده دیگه

نه من جوری ک زدم حتی دستمم دردنگرفت واس همین جاخوردیم من وپسرم

ولی خب خیلی ناراحتم.خیلی

والا منم دوتا پسر دارم دائم جنگ و دعوا حتی بازی با سروصدا منم که دیونه میشم این وسط😭😭😭😭

من خیلی خویشتن داری میکردم

متاسفانه الان دوسال میشه تقریبا روز ب روز دارم بدتر میشم،چون بچه ها هم غیر قابل کنترل ترمیشن

من خیلی خویشتن داری میکردممتاسفانه الان دوسال میشه تقریبا روز ب روز دارم بدتر میشم،چون بچه ها هم غیر ...

اره بخدا منم هرچی جلوتر میرم پرخاشگر تر میشم 

کاش میشد بچه ها یکم درک کنن 

من خیلی سعی میکنم چیزی نگم 

پدرشون اومدنی بدتر میشن 

منم دیگه شبا اخرای صبرمه منفجر میشم