2777
2789

صبح وقتی بیدار میشم برم درس بخونم میگم تو که بی عرضه ای آشغال بی مصرفی یک هفته شروع کردی درس بخونی هنوز روزی ۲ درس نتونستی بخونی همون ۱ درس به زور میخونی چرا بیدار میشی🙂💔 این همه دور و بر میبینم همه تو سن من موفق شدن حتی کوچیکتر از منا موفق شدن من هنوز هیچ گ*وهی نشدم مثل یک زباله دارم تو جهان اکسیژن حروم میکنم😔 از وقتی مامانم بیدار میشه میرم پیشش بهش میگم ببخشید که یک تیکه زباله ام😭 ناراحت میشه میگه نگو ولی وقتی هستم🙂 من اصلا اهل ازدواج نیستم ولی انقدر گ*وهم هنوز یکی در این خونه رو نزده که حداقل پدر مادرم حس کنن یک دختر دارن😭 من ری*دم تو ازدواج ولی آخه گناه من چیه که نه توی کنکور خری شدم نه توی جامعه😔 هرشب میگم فردا خوب درس میخونم با هزارتا امید خبر مرگم می‌خوابم ولی صبح نمی‌تونم مثل آدم درس بخونم توروخدا بگید چیکار کنم بتونم درس بخونم به خدا اگه یک هفته دیگه بگذره همینطوری باشم میرم جلوی در آموزش پرورش خودم آتیش میزنم خسته شدم خدایا منو میبینی😭💔

یک مشاور خوبم داشتم آقا بود روز اول قلب سبز داد ای خدا این چه شانسی مشاور روم کراش زد چرا من انقدر بدبخت و حقیرم اومدم تو این درس عبرت بقیه باشم😭 

من چی خواستم به جز رشته پیراپزشکی😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز تو نیاز به یه روانشناس خیلی حرفه ای داری تا اولا دیدگاهت به جهان عوض شه و بعد هم اینکه انقد خودتو بیخاصیت ندونی مگه ارزش انسان به رشته و شغلشه که هی میگی زباله زباله

بس کن خجالت بکش

ببین به نظرم به درس علاقه ای نداری که سمتش نمیری یا کمال طلبی ....اگه درس رو دوست نداری برو ببین علاقه ات واقعا چیه...حیفه این همه با خودت بد حرف میزنی....به نظرم قبل اینکه بخوای بدای گنکور بخونی،اول روی خودشفقتی کار کن 

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

عزیزم بنظرم برو پیش تراپیست و با مشاورت هم اینو درمیون بزار و بهترین راه اینه که امسال بری تو یکی از رشته های باسوابق بنظرم 

درضمن مگه قلب دادن چیه 😐مشاوره دیگه😐والا هم مشاورم هم خودم به مشاثرم قلب میفرستادم واسه تشکر

برو دانشگاه ازاد ی رشته بخون خب

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

سکون در یک مرحله حال آدم رو بد میکنه و اگه دنبال تغییری باید درس خوندنتم تغییر کنه اگه به هر دلیلی فک میکنی غیر ممکنه دیگه تامل نکن 

با ورودی بهمن برو دانشگاه آزاد یه رشته بدون کنکور رو انتخاب کن و شروع کن به یادگیری یه مهارت جدید تو لاین زیبایی 

🦋