dokht_shirazi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 9045 عنوان کشیدگی تاندون دست 160 بازدید | 10 پست کسی تجربه ای داره؟ هر چی میدونین میشه بهم بگین💕چه مراقبت هایی لازمه؟ 🖤🖤 1403/08/17 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokht_shirazi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 9045 من نزدیک دوساله رعایتش میکنم دو سال یعنی خوب نمیشه؟ 🖤🖤
فندوق_دلبر عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 1221 دو سال یعنی خوب نمیشه؟ فیزیوتراپی ولیزر رفتم دردش ول شد ولی تا یکسال اول اگر دوتا لیوان میشستم درد میگرفت الان اگر چیز سنگین بلند کنم خودم خیییییلی رعایتش میکنم
dokht_shirazi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 9045 فیزیوتراپی ولیزر رفتم دردش ول شد ولی تا یکسال اول اگر دوتا لیوان میشستم درد میگرفت الان اگر چیز سنگی ... وای🥲من کارم جوری هست که خیلی مینویسم و دقیقا دست راستم هست خیلی درد میگیره و اذیت میشم مسکن هم اصلا تاثیر نمیذارهنمیدونم باید چیکار کنم🤦♀️ 🖤🖤
فندوق_دلبر عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 1221 وای🥲من کارم جوری هست که خیلی مینویسم و دقیقا دست راستم هست خیلی درد میگیره و اذیت میشم مسکن هم اصلا ... منم درس میخوندم باید خلاصه نویسی میکردم دیگه نکردم تو کتاب فقط علامت میزنم چون کتابهام بزرگن وحجیم اذیت میشم ولی چاره ای نیست مسکن نخور تا بدتر نشده برو درمان کن
dokht_shirazi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 9045 منم درس میخوندم باید خلاصه نویسی میکردم دیگه نکردم تو کتاب فقط علامت میزنم چون کتابهام بزرگن وحجیم ا ... والا رفتم دکتر برام قرص مسکن همش نوشته🤦♀️گفتم شاید درمان خانگی داشته باشه ممنون از راهنماییت عزیزدل❣❣ 🖤🖤
فندوق_دلبر عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 1221 والا رفتم دکتر برام قرص مسکن همش نوشته🤦♀️گفتم شاید درمان خانگی داشته باشه ممنون از راهنماییت عزیزد ... دکتر چی رفتی رفتی من رفتم متخصص ارتوپد لیزرتراپیفزیوتراپی و پماد نوشت و یه قرص
dokht_shirazi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 9045 دکتر چی رفتی رفتی من رفتم متخصص ارتوپد لیزرتراپیفزیوتراپی و پماد نوشت و یه قرص دکتر ارتوپد رفتم گفت برو ام آر آی ولی بخاطر اشعه هاش ترسیدم نرفتم بعضیا گفتن ممکنه بخاطر عصب دستت باشه رفتم دکتر مغز و اعصاب نوار عصب گرفت مشکلی نداشتم یکم حرکات روس دستم انجام داد گفت تاندونش کشیده شده فک کنم باید پیش یه دکتر ارتوپد دیگه برم 🖤🖤
فندوق_دلبر عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 1221 دکتر ارتوپد رفتم گفت برو ام آر آی ولی بخاطر اشعه هاش ترسیدم نرفتم بعضیا گفتن ممکنه بخاطر عصب دستت با ... نه باید بری ام ار ای تا نری معلوم نمیشه منم رفتم
dokht_shirazi مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 9045 نه باید بری ام ار ای تا نری معلوم نمیشه منم رفتم چشم میرم ممنونم🌱 🖤🖤