2777
2789
عنوان

بیاین یه خورده درد ودل ویرگول بچه م خیلی ریزه س

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 47 پست
ممنون عزیزم لطف کردی بعضی وقتها یه مادر به خاطر نگرانی هاش دیگه فکرش کار نمیکنه و نمیدونه چیکار کنه ...

خوشحالم به دردت خورد دختر من سه ماهشه بقیه میگت ریزه دکتر میگه خوبه برا همین اول پرسیدم ببینم از نظر بقیه یا دکتر 

یه کانال هم دارم قوتو میفروشه هم مناسب خودت داره هم بچه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میگم عزیزمقوتو میشه داد بچه چهارساله؟

تو کانالش که مشتری ها داده بودن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کانالش که مشتری ها داده بودن

عه 

خریدم دوسه ماهی میشه توی یخچاله میترسم بدمش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

قوتو چنه روله😅

یچیزسمثل همین سویقه

پودره

بزن نت میاره

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اوه یه چیز جدید یاد گرفتیم😁

😂خوشحالم برات منم از بچه های سایت یادگرفتم

وااادیگه اینجوری ننویس مغزم رگ ب رگ شدهنوز کوچیکه بهش برس انشالله بهترمیشهخودتون ریزه نیستین؟

من فکر کردم میگه (ویرگول بچش) ریزه 

و منظورش اندام خصوصیشه 

نگو کلا جثه‌اش میگه 

استارتر لطفا دیگه ویرگول رو ننویس 

مرزهای ادبیات جابه جا شد 

خود ویرگول رو هم نذاشتی بخدا قبوله😘

راستی اینم بگم بعضی ها در قالب پیام بازاریابی میکنن ها حواست باشه خیلی دلسوزانه میاد میگه از یکی فلان محصول میخرم عالیه! 

در صورتی که خودش یا همون اطرافیانش فروشندهه هستن 

با مواد مغذی و معمولی خوراکش رو اصلاح کن 

شایدم ژنتیکی ریزه این بد نیست که 

ادم بزرگ‌ها رو نگاه کن 

یکی جثه‌اش ریزه یکی درشت 

من فکر کردم میگه (ویرگول بچش) ریزه و منظورش اندام خصوصیشه نگو کلا جثه‌اش میگه استارتر لطفا دیگه ویرگ ...

🤣🤣🤣

والله خو هی سایت یه ایراد داره

نه عزیزم من معمولا سرچ میکنم تو اینترنت اگه بتونم خودم خانگیش رو تهیه میکنم 

آره اینم هست ممکنه ارث برده از یکی ولی آخه قد تولدش ۵۳ بود و بعد آلرژیش رشد نکرد واسه همین نگرانم

من فکر کردم میگه (ویرگول بچش) ریزه و منظورش اندام خصوصیشه نگو کلا جثه‌اش میگه استارتر لطفا دیگه ویرگ ...

منم همین فکرو کردم🤣

نمیدونم اینو از مغازه دارخریدم

گفت اصله شیرازه

مشهد خریدم

من همین الان بستم رسید اگه راجع به من این فکر و کردی و تهمت زدی حلال نمیکنم بعدم فقط پیشنهاد دادم