2777
2789

آخه ایشون به شهید ازدواج معروفه 

حالا هرکسی که میره سرمزار شهید به نیت شوهر نمیره که😂😂

شاید حاجتا دیگه داره 

اما چون به این مورد معروف هستش همش دختر پسرا جوون اونجا میبنی 😁

ی بار ی مادر بادختر ۱۰_۱۱سالش حرف میزد 

دختره برگشت با لحجه غلیظظظظ گفت میگما مامان اینا که میرن سرمزار شهید  شور میخان؟😂😂

عصری که رفتم رو مزار شهید چندتا پسر هم اونجا بودن اصلا روم نشد وایسم درد دل 

سریع اومدم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصفهانه این شهیده؟

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

دیگه تورجی زاده بری یعنی شوهر میخوای این همه شهید دیگه هستن توی گلستان شهدا پیش اونا برو

چه ربطی داره؟ 

من سر مزار همه شهیدا تا جایی که بتونم میرم 

سررمزار ایشونم میرم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
میرفتی شاید همون جا حاجت روا میشدی؟😄

حاجتم خونه هستش یعنی میشد حاجت روا بشم؟😍

بی خیال بابا اونجا که همه میرند فقط جسم ایشون هست ولی اگه تو همین‌الان هم باهاش درد ودل کنی قطعا می ...

افرین اینم حرفیه

چه ربطی داره؟ من سر مزار همه شهیدا تا جایی که بتونم میرم سررمزار ایشونم میرم

دیگه همینه عزیزم،  با بقیه درد دل کن 

پیش تورجی زاده فقط حاجت بخت گشایی 

دیدی که سر مزارشون همیشه شلوغ است و ...

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بله

گلزار شهدا خود اصفهان؟

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

دیگه همینه عزیزم، با بقیه درد دل کن پیش تورجی زاده فقط حاجت بخت گشایی دیدی که سر مزارشون همیشه شلوغ ...

حالا واقعا حاجت میده؟شما چیزی میدونین یا دیدین ازش؟