2777
2789
عنوان

بیاین یه خورده درد ودل ویرگول بچه م خیلی ریزه س

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 47 پست
چطور استفاده کنم براش

صبر کن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویرگول چیه خواهر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خوب نمی شه ،گذاشت منم خود کلمه ش رو گذاشتم

وااا

دیگه اینجوری ننویس 

مغزم رگ  ب رگ شد

هنوز کوچیکه بهش برس انشالله بهترمیشه

خودتون ریزه نیستین؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

تو چه غذایی استفاده کنم

خیلی استفاده هاش مختلفه با چهارشیره میشه بدی تو سوپش میتونی بدی با شیر با آب

وااادیگه اینجوری ننویس مغزم رگ ب رگ شدهنوز کوچیکه بهش برس انشالله بهترمیشهخودتون ریزه نیستین؟

شرمنده عزیزم 😅

خیلی بهش میرسم واقعا دیگه مغزم نمی کشه نگران خودشم 

نه خودم متوسط رو به بالام 

قدم ۱۶۵

خیلی استفاده هاش مختلفه با چهارشیره میشه بدی تو سوپش میتونی بدی با شیر با آب

ممنون عزیزم 

لطف کردی بعضی وقتها یه مادر به خاطر نگرانی هاش دیگه فکرش کار نمیکنه و نمیدونه چیکار کنه خوبه که یه فرشته مثل شما یه راه حل پیش روش بذاره 

برا امضات ،خدا خوشحالت کنه عزیز دلم 

شرمنده عزیزم 😅خیلی بهش میرسم واقعا دیگه مغزم نمی کشه نگران خودشم نه خودم متوسط رو به بالام قدم ۱۶۵

بعضی از بچه ها وقتیدکوچیکن ریزه ان بعدش خوب میشن

خداروشکر سالمه

میگم عزیزم

قوتو میشه داد بچه چهارساله؟