2777
2789
عنوان

چدن های گاز رو چزوری تمیز کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8042 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اینا رو تو فروشگاه رفاه نزدیک خونمون دیدم

من ايران نيستم اطلاع ندارم عزيزم از محل فروش ولي اونكه سبزه مال گاز هست عزيزم .

من ازش راضيم . 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
چشم دعا کن یکی یه راه حل بدونه

من تنهاراهی ک دیدم عالی میکنه اینه ک توی ظرف اب وجوش شیرین وسرکه بریزی چدناروبداری توش تاچنددقه بجوشه بعدک میاری بیرون بامایع میسوری خ تمیزمیشه

من تنهاراهی ک دیدم عالی میکنه اینه ک توی ظرف اب وجوش شیرین وسرکه بریزی چدناروبداری توش تاچنددقه بجوش ...

قابلمه خیللللی بزرگ میخواد

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

لوله بازکن خوبه من استفاده کردم میتونی بزاریشون توی دستشویی بعد لوله بازکنو اسپری کنی روشون بهد یه ربع بشوری ولی اگه قبلا با سیم و اسکاج خیلی سابیدیشون اون قسمتایی که لایه روش رفته حالت زنگ زدی پیدا میکنه اولش ولی به مرور زمان خوب میشه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
 تمیز میشه؟من ماشین ظرفشویی ندارم مگه اینکه ببرم خونه مامانم

اره خيلي چربيهاشو خوب ميشوره

ولي بعضي از گازهاي ايراني چودناي خوبي ندارن ممكنه زنگ بزنه

مواظب باش

خداجونم ممنونم واسه همه چي❤️❤️❤️