2777
2789
عنوان

چدن های گاز رو چزوری تمیز کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8042 بازدید | 41 پست
منکه با اسکاج و سیف کرمی تمیز میکنم عالی میشه سیف چند نوعه اسپری شم هست و کاربردشم روش نوشته گاز ...

بخدا من سیفم زدم.صفحه رو خوب تمیز میکنه.(استیله)ولی چدنا رو نه

خداروشکر که دارمت❤❤💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری؟

تو ى لگن بريز لوله بازكن رو بريز روشون بزار چند دقيقه لمونه بعد با فرچه يا مسواك بكش روشون قشنگ تمام چربيها توش حل ميشه فقط بايد احتياط كرد دستكش حتما دستتون كنيد زيادم استشمام نكنيد ى ماسك بزنيد

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

سرکه و جوش شیرین قاطی کن و بزار شون داخل ک روشون باشه سرکه وجوش شیرین تمیز میشن

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
یکی هم به من بگه گاز استیل که سوخته و سیاه شده رو با چی تمیز کنم

مایع ظرفشویی پلاتینیوم اوه رو بریز روی ازین اسکاجا ک سیمی هستن و زبرن و بسابش .یا سیف کرمی بریز و بعد با همون اسکاج سیمی ها...

خداروشکر که دارمت❤❤💙

من شنيدم   روي  دو قاشق  جوش شيرين  نصف  يه دونه  ليموترش  را  بريزيد   از اون ليمو بزرگ ها  منظورش بود  و بعد  اسكاچ خودتون را  به  اين  مايع اغشته  كنيد  و روي  سطوح كثيف  چدني   مثل همين  اجاق  يا   جوجه سرخ  ها  بكشيد  و بذاريد يه ربع بمونه   خيلي خوب تميز ميكنه  

بخدا من سیفم زدم.صفحه رو خوب تمیز میکنه.(استیله)ولی چدنا رو نه

چند ساعت بذار تو سرکه سفید بمونه

سرکه دشمن چربیه

معلومه خیلی سرخ کردنی دارید

گاز رو هم زود به زود تمیز کنی این اتفاق نمیافته

والا من همه چيو امتحان كردم همون لوله باز كن دواى دردش بود مثل روز اولشون شدن 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️