2777
2789
عنوان

رابطه چقدر براتون مهمه تو زندگی یعنی اگه همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2841 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه تعمیر کم هزینه تر از تعویض و اسقاطه.

شما باید باهاش صحبت کنی و رنجی که بابت این موضوع می‌کشی رو بدونه و بگی که داری بابت این موضوع عذاب میکشم تو زندگی

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
تو باید بری طرفشون، نکته اینجاست یا سنتی باشه🤭

آره راست میگی چون سرد مزاجا طرف کسی نمیرن یکی باید بره طرفشون ولی خب مشکل اینه که نمیدونم از کجا باید بفهمم طرف سردمزاجه کاش رو پیشونیشون نوشته بود سریع میرفتم پیشنهاد میدادم😂

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

قطعا این نیاز هم نیاز اساسی و فیزیولوژیکی بدنه.

چه بسا که این رابطه باعث متعادل شدن ترشح خیلی از هرمونای دیگه میشه.

حرف زدن و دنبال درمان برید

حرف زدن آسونه 

باید ببینی کی دراین شرایط بوده وچه تصمیمی گرفته 

بخاطر خیلی ازموانع طلاق ،اکثریت ادامه میدن وتواین سایت هم خیلی ها تاپیک زدن 

ایتطورمردها درمان پذیرنیستن 

مثل کسی میمونن که کم اشتها باشه برای غذا ،یا بدغذا دیگه اینا برای رابطه اینطورن 

هرراه حلی کوتاه مدته  جوابه ،بازهمونه 

وخانمهای چنین مردهای درظاهر یه زن خوشبخت ،ودرباطن وروحشون حس زنانگی مرده ،چون کسی خریدارش باشه ندارن ،مثلا اینکه آرایش کنن وخوش لباس باشن یکی باچشمهای ذوق زده نکاه کنه وکمترین واکنش بگه چقدر خوشگل شدی 

کسی که بچه نداره ،شرایط داره مثل حمایت خانواده ،استقلال ،پول وسرمایه دستش بازه برای تصمیم 

نسبت به کسی که بچه داره وشرایط نداره وناچاربه موندنه

مگه از اول نفهمیدی سرد مزاجه.؟این موضوعات چه قبل ازدواج هم میشه در موردشون سوال کرد؟اگه اینقدر برات مهم بود باید همون اول ازش می‌پرسید...اصلا از رفتارش مشخصه طرف گرم یا سرد بودنش

بستگی داره چقدر عاشقش باشم 

ولی محبت باید بونه حتی اگه رابطه نباشه 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

البته ک ادامه میدم . 

کی می‌دونه آینده چ خبره 

ممکنه اصلا دیک نتونم ازدواج کنم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه