2777
2789
عنوان

بچه خواهرم خارج کشور هست هدیه چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 28 پست

خوراکی بفرست.گز.سوهان.پسته

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس که اصلا نگیر اگر میتونه مامانت یه بافت براش ببافه دستباف قشنگه یا خوراکیای ایران گز و این‌چیزها ...

همه ی این چیزا رو مامانم گرفته خودش . پسته و شیرینی های مخصوص شهرمون یه چمدون پر خوراکی   

اره اتفاقا خواهرم همیشه میگه لواشک و کتاب بگیرید

کتابهای بچه ها کم حجمه ولی خیلی کودکانه نباشه فارسیش هم تقویت میشه 

من برادرزادم مادرش خارجیه عاشق این چیزاییه که گفتم این شکلاتی هم براش خیلی جذابه 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
کتابم خوبه ممنون از پیشنهادتون

به سلامت برن و برگردن❤️

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
طلا رو نمی‌ذارن از کشور خارج کنه

واقعا ؟؟ اگه مثلا سر و گردن خود طرف باشه چی؟ 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht