2777
2789
عنوان

اگه قرار بود بزرگترین تجربه زندگیت رو یادم بدی... چی رو میگفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 23 پست
با خانواده همسرت صمیمی نشو اما همیشه احترامشون رو نگه دار.
اگه به کسی خوبی و محبت میکنی بدون توقع باشه.(توقع بازگشت خوبی از اونو نداشته باش. با خدا معامله کن)

اگه زد به سرت که درس بخونی دور پیام نور رو یک خط قرمز بکش
ههههه مامان سپید به سر من زده درس بخونم اونم پیام نور . یه لایک بزرگ برای اوا ..... و تجربه من تا میتونی خودتو دست بالا بگیر حتی اگه بقیه بگند از خود راضیه . من خودمو خیلی دست پایین میگرفتم چون فکر میکردم ممکن دل مردم بشکنه داشته هامو کوچیک جلوه میدادم مبادا اونا که ندارند ...... یه روزی اونایی که نداشتند به یه پول و پله رسیدند و دهن منو .... مورد عنایت قرار دادند ههههههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روزها بزرگ ترین تجربه زندگی من اینه

دیگه وقتی خواستم وسیله ای برای خونم بخرم تو نی نی سایت نپرسم کدوم مارک خوبه ! چون خوب بودن معانی متفاوتی برای اشخاص متفاوت داره . مگه اون وسیله و کارکردش رو از نزدیک ببینم . و یا برم از متخصص اون وسیله بپرسم .

تنها مارک معروف بودن نشان دهنده کیفیت کالا نیست . بعضی وقتها همین ایرانی ها کیفیت بهترین مارک ها رو دارن
با لیلا موافقم در مورد اینکه هر وقت خواستم جیزی بخرم از نی نی سایتی ها نپرسم سر سیسمونی پسرم با نظر دوستان جیز هایی رو خریدم که همش بلا استفاده الان تو کمد مونده و جامو تنگ کرده ............
قبلا اعصاب خودم و شوهرم رو واسه مسایل کوچیک خورد میکردم و کلی بحث میکردم اما الان یاد گرفتم که از خیلی چیزا باید بگذره و بی خیال باشم تجربه ای بود که خیلی سخت به دستش اوردم و کلی روی رفتارم کار کردم.درضمن با هر کسی درد و دل نکن حتی اگر تا مرز انفجار پیش رفتی..فقط پدر.مادر.خواهر.برادر.شوهر!!!! یا دوستی که قبلا ثابت شده دهنش قرصه