من خیلی شرایط روحیم بده،باید قرص بخورم ولی مامانم اینا نمیزارن و خب اصن نمیخورم،،،کلاس دهمم تازه،ولی نمیدونم چرا از کلاس۸ام عادت کردم دردودل میکنم با غریبه و آشنا،امسال خیلی سعی کردم خودمو جمع کنمو همه زندگیمو برا دیگران نریزم رو آب،اما خب وقتی با کسی حرف نزنم خیلی بد خودمو تخلیه میکنم،عصبی میشم خیلییی،خودزنی و خودکشی،دعوااا،گریههه خیلی زیاد،حالا مدرسه بهم گف چرا با معلمت دعوا کردی،گفتم تحت فشار بودم،خلاثه که ارجاعم دادن به مشاور مدرسه،تا حالا ۲بار رفتم پیش مشاور مدرسه(این دوبارو خودشون اجبار کردن)منم خیلی چیزا رو خیلی رازارو به این مشاور گفتم،گفت من کاری از دستم برنمیاد برات بکنم،اگه کاری میتونم بکنم بگو بهم،منم گفتم من فقط نیاز دارم با یکی درد و دل کنمو خالی شم،بهم گفت هروقت خاستی بیا پیشم من میشنوم،،،اما خب خیلییی سرش شلوغه همیشه،ازونور میگم وقتشو میگیرم،ازونور میکم اخه چرا باید به حرف یه بچه گوش کنه که فقط میخاد درد و دل کنه،چرا باید علاقه داشته باشه درد و دلامو بشنوه،ازونورم میگم خب چه کاری از دستش بر میاد که برم پیشش دردودل کنم،فقط خالی میشم یکم،وگرنه کاری نمیتونه بکنه،ازونورم میکم دارم منفجر میشم راه تخلیه ندارممم،دیگه نمیکشم
مدرسمونم فوق العاده سختگیرن،سر نمره خیلیییی حساسن،سر انضباطم همینطور،میگم اكه شرایطمو بدونن شاید یکم کمتر بهم سخت بگیرن
به نظرتون برم پیشش دردودل کنم یا نه؟