2777
2789
عنوان

دووم نمیارم بخدا💔

283 بازدید | 22 پست

من خیلی شرایط روحیم بده،باید قرص بخورم ولی مامانم اینا نمیزارن و خب اصن نمیخورم،،،کلاس دهمم تازه،ولی نمیدونم چرا از کلاس۸ام عادت کردم دردودل میکنم با غریبه و آشنا،امسال خیلی سعی کردم خودمو جمع کنمو همه زندگیمو برا دیگران نریزم رو آب،اما خب وقتی با کسی حرف نزنم خیلی بد خودمو تخلیه میکنم،عصبی میشم خیلییی،خودزنی و خودکشی،دعوااا،گریههه خیلی زیاد،حالا مدرسه بهم گف چرا با معلمت دعوا کردی،گفتم تحت فشار بودم،خلاثه که ارجاعم دادن به مشاور مدرسه،تا حالا ۲بار رفتم پیش مشاور مدرسه(این دوبارو خودشون اجبار کردن)منم خیلی چیزا رو خیلی رازارو به این مشاور گفتم،گفت من کاری از دستم برنمیاد برات بکنم،اگه کاری میتونم بکنم بگو بهم،منم گفتم من فقط نیاز دارم با یکی درد و دل کنمو خالی شم،بهم گفت هروقت خاستی بیا پیشم من میشنوم،،،اما خب خیلییی سرش شلوغه همیشه،ازونور میگم وقتشو میگیرم،ازونور میکم اخه چرا باید به حرف یه بچه گوش کنه که فقط میخاد درد و دل کنه،چرا باید علاقه داشته باشه درد و دلامو بشنوه،ازونورم میگم خب چه کاری از دستش بر میاد که برم پیشش دردودل کنم،فقط خالی میشم یکم،وگرنه کاری نمیتونه بکنه،ازونورم میکم دارم منفجر میشم راه تخلیه ندارممم،دیگه نمیکشم

مدرسمونم فوق العاده سختگیرن،سر نمره خیلیییی حساسن،سر انضباطم همینطور،میگم اكه شرایطمو بدونن شاید یکم کمتر بهم سخت بگیرن

به نظرتون برم پیشش دردودل کنم یا نه؟

[QUOTE=359699606]درمورد چی درد ودل میکنی؟ مشکلت چیه؟[/QUOTE

در مورد مشکلات خانوادگی،اینکه مامانم اینکه خرج نمیکنن،اینکه خیانت میکنن و طلاق عاطفی گرفتن،،،اینکه منو اجیم داریم اینحا له میشیم

اونم همیشه دلش خیلی برا اجیم میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=359699606]درمورد چی درد ودل میکنی؟ مشکلت چیه؟[/QUOTEدر مورد مشکلات خانوادگی،اینکه مامانم اینک ...

ازبین خانواده منظورم خاله یا عمه 

مادربزرگ کسی نیست که باهاشون راحت یاشی

کاش بتونی در مورد همین مشکلات دوستانه با پدر ومادرت صحبت کنی وبگی که داری از درون داغون میشی

غیر ممکنه،باورت میشه پارسال مشاور مدرسه نامه خودکشیمو با تیغ نشونشون داد،یه چند روز رعایتمو کردن،اما همچی مث قبل شده دوباره،حتی خیلییی دعوام کردن که رفتم پیش مشاور مدرسه