2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی

435 بازدید | 68 پست

سلام خانومای گل..امشب خونه مامانم دعوتم بعد از سه هفته و کلی دلتنگی قراره امشب بریم خونشون..صبح که زنگ زدم خواهرم جواب داد گفت مامانم کتفش گرفته کلی اصرار کردم که ترو خدا با این وضعیت خودتونو توو زحمت نندازین..الان شوهرم اومد خونه دیدم موهاشو یه مدل خیلی خیلی خیلی پسرونه و سوسول زده و یه دست لباس خیلی جذب خریده..اونقدر شوکه شدم که باهاش دعوام شد و الانم از این همه بی فکریش دارم گریه میکنم..حالا چیکار کنم خانواده ام به شدت متعصب هستن..چه جوری امشب با این تیپ و وضعیتش بریم خونه مامانم؟بابام کلی عصبانی میشه و از شوهرم نا امید میشه اگرم نریم مامانم کلی دلتنگ و منتظرمه..با این حالش از صبح داره زحمت میکشه..چیکار کنم؟به نظرتون تنها برم؟البته مامانم اینها دورن یعنی باید شب بمونیم و ظهر برگردیم ترو خدا بگید چیکار کنم

مگه لباس دیگه ای نداره؟؟یدونه ازون غیر سوسولیا بپوشه برید

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت تنها برو هیچ اشکالی هم نداره 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

آخه مشکل اینجاست که این چند ماه اوضاع مالیمون خیلی بهم ریخته..و لباساش دیگه اونقدر کهنه و خراب بود رفته این لباسارو از دوستش قسطی برداشته..لباس دیگه ای نداره 😢😢😢😢😢😢

عزیزم چرا دعوا ، با زبون خوش می گفتی دیگه !!

بگو می دونم که تیپ و مدل مو چیزی هست که به خودت مربوطه و حق داری هر طور دوس داری بپوشی بخاطر من و اینکه بابام غر نزنه سرمون ... 

خواهش می کنم فلان تیپ رو بزن ، تو که ماشاالله با هر تیپی خوشگل و خوش هیکلی عزیزم ...😍

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
آخه مشکل اینجاست که این چند ماه اوضاع مالیمون خیلی بهم ریخته..و لباساش دیگه اونقدر کهنه و خراب بود ر ...

خب اگه دوست داره اونارو نميشه چيزى گفت ولى اگه به حرفت گوش ميده و براش مهم نيست بريد عوض كنيد ولى اخه تو ذوقش ميخوره 😖خونه مادر و پدرتم بگى نيا خيلى زشته🙄🙄🙄

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
عزیزم چرا دعوا ، با زبون خوش می گفتی دیگه !! بگو می دونم که تیپ و مدل مو چیزی هست که به خودت مرب ...

اخه عزیزم دیشب که گفت فردا میخوام برم موهامو کوتاه کنم خیلی تاکید کردم که مدل مردونه بزن..یکدفعه اومد دیدم دورش رو سفید کرده وسطش بلنده..😢گفت به ارایشگره گفتم اینجوری نزن خانومم دوست نداره..ولی اون گفته نه خانومت دوست داره چون میترسه از دستت بده نخواسته خوشگل بشی 😠😠😠😠😠

خب اگه دوست داره اونارو نميشه چيزى گفت ولى اگه به حرفت گوش ميده و براش مهم نيست بريد عوض كنيد ولى اخ ...

لباساشو برید عوض کنید خب مگه نمیگی معازه دوستشه

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
خب اگه دوست داره اونارو نميشه چيزى گفت ولى اگه به حرفت گوش ميده و براش مهم نيست بريد عوض كنيد ولى اخ ...

دقیقا همینطوریه که اصلا نمیدونم چیکار کنم...حتی الان بیشتر گریه ام به خاطر اینه که عصبانی شدم و زدم تو ذوقش طفلک بعد از ۱سال و نیم رفته یه لباس خریده..مشکل اینجاست که اگه تنها برم تا شنبه ظهر باید اونجا بمونم که بتونم برگردم..یعنی دوشب تنها میمونه سر اینکه خواسته مثلا خوشتیپ بیاد پیش مامانم اینها😢میگه اون لباسارو خریدم چون ارزون بود و دوستمم گفت قسطی میده بهم

اخه عزیزم دیشب که گفت فردا میخوام برم موهامو کوتاه کنم خیلی تاکید کردم که مدل مردونه بزن..یکدفعه اوم ...

من خودم تیکه پاره هم کنم شوهرم نه یه لباس سوسولی میپوشه نه موهاشو اونجوری میزنه ولی من عاشق تیپ پسرونه و سوسولم

حالا شما شدی برعکس من😑

خدایا شکرت
اخه عزیزم دیشب که گفت فردا میخوام برم موهامو کوتاه کنم خیلی تاکید کردم که مدل مردونه بزن..یکدفعه اوم ...

اینو فکر کنم راست میگه طفلی.ارژنگم هروقت میره آرایشگاه میگه با اینکه تاکید میکنم فکل آلمانی نزن باز یه ته مایه هایی اونجوری میزنه. دستشون به مدل دیگه نمیره انگار😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».