2777
2789

سلام دوستان

پسرم از اوایل پاییز تا الان پشت سر هم مریض میشه

خیلی بد مریضِ؛خیلی اذیت میشه،۵سال و نیمشه تا الان ۱۰ روز هم نتونسته بره پیش دبستانی انقد پشت هم مریض شده

خیلی دکتر بردمش یه بچه کوچیکم دارم خیلی سختمه

دلم میخواد بلند بشینم گریه کنم

تورو خدا دعاش کنید خوب شه کمتر مریض بشه

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم🥲🌹انشاالله حاجت روا بشی

💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیزم سال بعد حتما حتما واسش واکسن انفولانزا رو بزن.پسر من پارسال اینجوری بود هر دوهفته مریض ویروس پشت ویروس افتضاح بود اونم از پیشدبستانی میگرفت امسال واکسن زدم براش اوضاع خداروشکر خیلی خوبه.مریض نمیشه اگه ام بشه تهش ی روز ابریزش درصورتیکه خودم همون مریضی رو میگیرم با تب و لرز شدید و سرفه و گلودرده.فقط باید براش واکسن بزنی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم سال بعد حتما حتما واسش واکسن انفولانزا رو بزن.پسر من پارسال اینجوری بود هر دوهفته مریض ویروس پ ...

حتما حتما

همین امسال هم خیلی اصرار کردم به همسرم براش بزن 

هی پشت گوش انداخت تا وقتش گذشت