2777
2789
عنوان

مهربونا میشه برای پسرم با دلهای پاکتون دعا کنید🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 20 پست

عزیزم پسر گفت سیستم ایمنیش ضعیفه  و تا به حال بیشتر توی خونه بوده و الان که وارد محیط شلوغ تر از خونه شده ک البته آلود تر از خونه هست تند تند مریض میشه

سعی کن با یه پزشک مشورت کنید مکمل های بگیرید که سیستم ایمنی بدنش تقویت بشه به تغذیه اش توجه کنید و خیلی هم نگران نباشید چون بدن پسر بچه ها معمولا نسبت به دخترها ضعیفتر هست

بلهچیزی نبودکلا کسی کوچک ترین مریضی داشته باشه این میگیره

بدنشو تقویت کن،مویز ،بادام روزی چهارده تا ،شیر بادام ،عسل خوب هر جوری میتونی بده بخوره ،ماهیچه گوسفند ،حریره بادام با عسل یا شیره شیرین کن بهش بده ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتماهمین امسال هم خیلی اصرار کردم به همسرم براش بزن هی پشت گوش انداخت تا وقتش گذشت

سیستم ایمنی پسرت خیلی ضعیفه مثله پسر منه‌من حتی شریت تقویت سیستم ایمنی خارجیم گرفتم یعنی از اونور واسم اوردن ذره ای تاثیر نداشت چون سریع مریضی رو میگرفت پارسال هلاک شد بچم ریه نموند براش من همسرم هرسال واسه خودش میزنه و واقعا تاثیر داره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم پسر گفت سیستم ایمنیش ضعیفه و تا به حال بیشتر توی خونه بوده و الان که وارد محیط شلوغ تر از خون ...

پسرم دو ساله باشگاه میره قبلش هم مهد میرفت

همیشه از شهریور زینک ومولتی ویتامین شروع میکنم براش

اهل هله هوله و چیپسو پفکم نیستیم

همیشه غذاها و تنقلات مقوی میخوره همیشه

ژنتیکی زود مریض میشه نمیدونم چرا

بدنشو تقویت کن،مویز ،بادام روزی چهارده تا ،شیر بادام ،عسل خوب هر جوری میتونی بده بخوره ،ماهیچه گوسفن ...

به خدا همش چیزای مقوی میخوره

کلا اهل ورزش و سالم خواره

ژنتیکی زود مریض میشه و بد مریضِ

همسرمم همینجوریه اونم یه ماهه مریض با اینکه ورزشکاره

پدر منو در آوردن این دوتا

سیستم ایمنی پسرت خیلی ضعیفه مثله پسر منه‌من حتی شریت تقویت سیستم ایمنی خارجیم گرفتم یعنی از اونور وا ...

آره پسر منم اینجوریه

مثل باباش زود مریض میشه