2777
2789

بچه ها ما برای ۲۰ ام چک نوشتیم چون پولمون برای خونه کم بود و قرار بود ۱۲ آبان بهمون وام بدن الان میریم بانک میگه از ۲۱ ام وامتون درمیاد و قبلش نمیشه بهتون بدم... صاحبخانه هم ۱۰ روز وقت نمیده اگر یه درصد قبول کنه تا ۳۰ ام، به نظرتون خود بانک حسابو مسدود میکنه؟😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکت برگشت میزنن میدونی بدیش کجاست چکی که برگشت بخوره باید دو برابرش بریزی که اندازه چکت بردارن باصاب ...

آره شنیدم مسدود شه باید دوبرابر پس بدی😭 حتی اگر خود صاحبخونه چک رو نبره و به من مهلت بده بازهم برگشت میخوره از طرف بانک؟

باهاش صحبت كنيد يا بيشتر وقت بده يا اگه وام طول كشيد قرارداد اجاره تون كم كنيد مثلا ١١ ماهه بشه

خونه خریدم ولی قبول نمیکنه ۹ روز بهم وقت بده😭😭

آره شنیدم مسدود شه باید دوبرابر پس بدی😭 حتی اگر خود صاحبخونه چک رو نبره و به من مهلت بده بازهم برگش ...

فروشنده ك من خريدم گفت نميبرم اما اول وقت برد بانك

اگه توافق كردين تاريخ چك رو تغير بدين و توي قولنامه هم بنويسيد

اين چك بابت چيه؟ قبلش هم بهش پول دادين يا اولين پرداخت هست؟

نه ما یک میلیارد بهش دادیم فقط ۲۱۰ تومن کم بود اونم چک نوشتیم اما قبول نمیکنه دیرتر ببره بانک میگع چک رو دادم دست یکی دیگه🥺

فروشنده ك من خريدم گفت نميبرم اما اول وقت برد بانكاگه توافق كردين تاريخ چك رو تغير بدين و توي قولنام ...

کرمانشاه هست من بندرعباسم فقط یک روز اومد کارهای سند رو انجام داد و رفت

نه ما یک میلیارد بهش دادیم فقط ۲۱۰ تومن کم بود اونم چک نوشتیم اما قبول نمیکنه دیرتر ببره بانک میگع چ ...

خب ب درك ك قبول نميكنه شما ده روز فرصت داريد پول رو بدين تازه اگه همون فرداي تاريخ چك بره اجراييه بگيره

با اين حال از بانك بپرس

اگه جمله خاصي برا فسخ ننوشته باشيد الان خونه مال شماست

تا وقتي بخاد دادگاه براتون اجراييه بزنه وام هم اومده نگران نباش

هر چي داريد بذاريد داخل حساب تون حتي  ب اندازه ١٠ ميليون 

با بانك مشورت كن

خب ب درك ك قبول نميكنه شما ده روز فرصت داريد پول رو بدين تازه اگه همون فرداي تاريخ چك بره اجراييه بگ ...

باشه عزیزم خیلی ممنونم همش می‌ترسیدم همون روز حسابمون رو مسدود کنن😢