2777
2789
عنوان

چی بپزم

155 بازدید | 13 پست

دوستااااااااااااااااان گلم میخوام برای اولین بار فامیلای شوهرمو دعوت کنم چی بپزم چیکار کنم توروخدا کمکم کنید مرسییییییییییییییییییییی          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین بار که خانواده شوهرمو دعوت کردم سوپ و تارت کشک بادمجون و سالاد ماکارونی و زرشک پلو با مرغ و قورمه سبزی و ژله و تیرامیسو درست کردم 

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤

بستگی به مهمانی های که میگرن 

دارند یک سریها عادت دارند به چند جور غذا 

با یک سری نه 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

يه مدل خورشت بزار با لازانيا يا الويه يا سالاد ماكاروني

تيراميسو - پان اسپانيا- ژله ي رنگين كمان- پاناكوتا 

يكي از اينا هم درست كن

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

روش بدون ریسک اینه ی سوپ و خورشت بپزی کباب جوجه کباب آماده هم بگیری ،سالاد فصل و ماست .اگر میخوای همه رو‌ خودت بپزی،زرشک‌پلو با مرغ،سوپ حتما بذار،یه خورشت مث قورمه سبزی ،ته چین هم میشه،باید ببینی کدوم راحتتری.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉

یه مدل خورشت بذار مثل فسنجون یا قرمه سبزی 

یه مدل غذای دیگه ولی ساده تر مثل کشک بادمجون یا دلمه یا گراتن بادمجون

یه مدل پیش غذا مثل سوپ یا آش .

یه مدل سالاد مثل سالاد مکزیکی سالاد کلم سالاد روسی یه مدل دسر مثل ترامیسو یا چیز کیک.ماستو ترشی و ... .اینا واسه اینکه سنگ تموم بذاری.

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖

اگه نظر منه اصلا دعوتشون نکن اشتباه بزرگی ک من اوایل میکردم تازه عروس بودم سیایت زندگی مشترکو نمیدونستم، میان کوفت میکنن خونتو  کثیف میکنن با حسادت وسایلتو نگاه میکنن ک چی چی گیرت بیاد اخرش پشیمونی