2777
2789
عنوان

دلم گرفته بددد از دست شوهرم

416 بازدید | 22 پست

شوهرمـ سرما خورده و منم اومدم خونه مامانمم الان ۵روزه خونمون هم تو ی محله ی بار نیومده ب من سر بزنه و منو ببینه ولی همش زبون میریزه ک دلش واسم تنگ شده و عاشقمه و دوسم داره کلا فقط زبون باز و همش عاشقتم و فلان و بلان از ی طرفی هم جشن تولدم بود واسم کادو نخرید ولی واسم جشن گرفت و شام داد و  ب مهمونا کیک و گل خرید ولی کادو نخرید  از طرفی جلو مهنونا باهم عکس میندازیم ی بار منو بغل نمیکنه یا دستشو بندازه رو شونم طوری رفتار میکنه ک من غریب ام ولی وقتی تنهایی هستیم فقط زبون میریزه بهش ک میگم میگه من مردم غرور دارم نمیتونم جلو کسی ابراز کنم میدونم دستش خالیه و داره واسه زایمانم پولو کنار میزاره ولی خوب اندازه ی ۲۰پول نداشت اصلا ی اسپری بگیره یا چ میدونم ی کیلیپس بخره از ی طرفم ۵روزه اینجام ی بار نیومده از جلو در بهم سر بزنه دیشب یکم گریه کردم و کلا باهاش یکم سرسنگینم الان باز زنگ زده میگه دلم تنگ شده و فعلا   نمیدونم شایدم من زیادی بخاطر حاملگیم حساس شدم حالا واقعا بنظرتون من حساس شدم یا کارای شوهرم بده؟؟

حساس شدی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یکم حساسی ..

واست مهمونی گرفت گلم گرف ولی چون کادو نگرف ناراحتی

واس من همون مهمونیو  گلم نگرف😁

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

درست حساس شدی ولی اونم دیگه شورشودراورده من برم خونه مامانم شوهرم هرشب بایدبیاداونجا مگرنه ...

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
شوهزت سرما خورده مریض بود اون وقت گذاشتی رفتی خونه مامانت توقعم داری بیاد بهت سر. بزنه 

بنده خدا تولدم که گرفته کیک شام ،زنگم میزنه میگه دلمم تنگ شده ذیگه مشکل کجاس

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
شوهزت سرما خورده مریض بود اون وقت گذاشتی رفتی خونه مامانت توقعم داری بیاد بهت سر. بزنه 

عزیزم من حاملگی پر خطرم و دکتر گفته اصلا نباید کسی بهم دست بده چ برسه ک مریض هم باشه 

عزیزم تو  بارداری به خاطر یه سری از هورمونا که تو بدنه ادمو حساسو زود رنج میکنه زیاد سخت نگیر کارای شوهرت طبیعیه خوب بیچاره مریضه چه توقعی داری ازش شاید میترسه بیاد پیشت شما مریض بشی