2777
2789
عنوان

دلم گرفته بددد از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 22 پست

بنده خدا گل خریده شام داده کلی هزینه کرده شما معطل یه کلیپس و اسپره بودی عزیزم

حساس نباش

فقط اینکه نیومده دم در ببینتت یکم جای دلخوری داره 

شایدم نخاسته مریض شی

یا شاید منتظز بوده تو بخای ازش که بیاد

بنده خدا گل خریده شام داده کلی هزینه کرده شما معطل یه کلیپس و اسپره بودی عزیزم حساس نباش فقط اینکه ...

اره خیلی دلخور شدم اخه اولا ک باهم دوست بودیم حتی شدهی دقیقه همـمیومد دیدنم اما حالا ک زنشم ۵روزه منو ندیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درست نفهمیدم..خب اگ سرما خورده خب طبیعیه نباید بیاد ک شما نگیری..اگ قرار بود بیاد ببینت  و مشکلی نداشت دیگ چرا رفتی اونجا بخاطر سرماخوردگی

این طبیعیست،ببر زخمی را ببر روی پتو نمیفهمد...

حساس شدی، بنده خدا نیومده که سرمانخوری، ولش کن بیچاره را،دلم براش سوخت تومریضی ولش کردی بخاطر خودت، ازش طلبم داری، اینایی که عکس عشقول میگیرن تو جمع منم بدم میاد، شوهرت اقاس بچه بازی در نمیاره،خوبه دیگه،گیرنده دخترم  

سراسر زندگی من معجزه بود