2789

😞تو خونه دستشویی می‌کنه جایی میبرنش همش در حال بدو بدو بازی به همه چی کار داره همه چیو بهم می‌ریزه 

دکتر به شربت داد مریضش کرده خوابش کلا ریخته بهم بدتر شده 

چندتا دکتر بردنش متخصص همشونم میگن بیش فعالی و اوتیسم نداره چون هوشش خوبه همه چیو می‌دونه فقط اذیت می‌کنه 

زیارت ببرنش خوب میشه؟😞

دختر ناز مامان💖🍼

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوبه که گفتن مشکلی ندارد ببرید حرم آقا امام رضا انشالله که حل بشه😍

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چه ربطی به زیارت داره ازمنم میگن خیلی هم اذیت میکنه تو اوج جوونی دارم پیر میشم

شاید آروم بشه دیگ دکترا فقط شربت خواب میدن به جز خدا و اماماش دیگ از کی کمک بگیریم 

دختر ناز مامان💖🍼

بالاخره نفهمیدم پیش فعالی داره یا نداره عدم تمرکز اگه داره یعنی پیش فعاله... دارو اگه میدن باید مصرف ...

بیش فعالی داره فقط 

همه چیو بلده رنگ هارو شمردن همرو می‌شناسه ارتباط میگیره 

فقط خیلی شلوغه و نامرتبه

دختر ناز مامان💖🍼

بالاخره نفهمیدم پیش فعالی داره یا نداره عدم تمرکز اگه داره یعنی پیش فعاله... دارو اگه میدن باید مصرف ...

دقیقا 

خواهر کوچیکم ۸ ساله تحت درمانه

اگه بیش فعالی داره پس یعنی اختلال تمرکز هم داره

چون مهم ترین علائم مشترک بیش فعالا مشکل تمرکزه 

با اینهمه پیشرفت علم هنوز دنبال اینی که بچه ات با زیارت رفتن خوب بشه؟؟؟؟؟بیچاره بچه ات

علم؟ خب علم چیکار می‌کنه قرص خواب میده قرص خوابم کلا ریتم خواب بچرو زده بهم 

اعتقاد نداری دیگ اعتقاد کسی و نبر زیر سوال چون من همیشه از همین زیارتی که میگی خیلی جواب گرفتم 

دختر ناز مامان💖🍼

دقیقا خواهر کوچیکم ۸ ساله تحت درمانهاگه بیش فعالی داره پس یعنی اختلال تمرکز هم دارهچون مهم ترین علائ ...

برای عدم تمرکز دارو میدن 

ولی برای شلوغی بیش از حد نه میگن به مرور خوب میشه

پسر من فقط شلوغکاره شعر یکبار بخونی حفظ میشه

چند سالشه؟

داروشناسی رو عوض کنید

رسپریدون مصرف کرده؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
چرا فکر میکنید از دکتر بیشتر میفهمید چرا خودثر دارو رو قطع میکنید یعنی فکر میکنید از کسی که درسشو خو ...

قطع نکردن بابا 

دارو بچرو اسهال کرده ناجوررر خونشون و به گند کشیده هرگوشه خونه دستشوییه شزایطشون بد شب و روزم خواب ندارن بچه پرخاشگر شده

دختر ناز مامان💖🍼