2777
2789
عنوان

چرا بعضیا دوست دارن جشنای الکی الکی بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 45 پست
جشن به نظر من خوبه حالا به هر بهانه ای منم بچه ام هر دندونش میوفته زنگ میزنه بهم خبر میده منم شیرینی ...

مگه از بچت جدایی

ما یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه...سعادتمندانه نبود؛ اما جسورانه بود...

من الان بعد پنجاه روز پری شدمخوبه برم جشن بگیرم😂😭

اره یه کیک مختص این دوران هم بگیر قشنگ بده روش طرح نوار بزنن😂😂😂

اییییییی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه بده؟ خیلی خوبه آدم ها شاد باشن کاش همه شرایط مالی و روانی خوبی داشتن و ازین کارا میکردن

طرف به رحمت خدا میره تا سالگرد براش مراسم میگیرن اون که خیلی بی منطق تر هست 

اون بچه آینده داره و با هر تغییر و رشدش کسایی که دوستش دارن به وجد میان ولی مراسمات متوفی چی داره غیر تازه کردن داغ دل عزیزانش 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

چه با ذوق و چه شوهرشم پایه اش 

حالا اگه شوهر من بود میگفت ول کن حوصله داری الکی دردسر واسه خودت درست نکن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اره یه کیک مختص این دوران هم بگیر قشنگ بده روش طرح نوار بزنن😂😂😂اییییییی

کی میخوره اونوقت😂

میزارم واسه شوهرم🤣🤣🤣

ما یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه...سعادتمندانه نبود؛ اما جسورانه بود...

ما ایرانی ها عادت کردیم به غم و غصه همیشه اینجور جشنا برامون عجیبه الان تاپیک بزنی جشن تعیین جنسیت ه ...

اصلا یه چیزی چطور به روضه مداحی و مولودی پول خرج کردن مانعی نداره به خوشی و شادی عیبه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کی میخوره اونوقت😂میزارم واسه شوهرم🤣🤣🤣

خانواده شوهرتونو دعوت کنین زیرپوستی انتقام میگیرین🤢😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خانواده شوهرتونو دعوت کنین زیرپوستی انتقام میگیرین🤢😂

همینجوریش ۱ ساله قهرن

دیگه اینکارم بکنم واویلا😂

اصلا یه چیزی چطور به روضه مداحی و مولودی پول خرج کردن مانعی نداره به خوشی و شادی عیبه

جوابش پتانسیل اینو داره که تاپیک بترکه 🤣 ولی خب دقیقا همینه که میگی 

سالیان سال روی ما کار کردن تا فرهنگمون پر از عزاداری بشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜