2777
2789
عنوان

چرا بعضیا دوست دارن جشنای الکی الکی بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 45 پست

چه اشکال داره مگه دلخوشی دیگه ای هست هر کس توانشو داره خوبه جشن بگیره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جشن سیبیلجشن پریودیجشن تعیین جنسیتجشن تاتی تاتیجشن دندونی واقعا روز به روز داره تشریفات مردم بیشتر م ...

من الان بعد پنجاه روز پری شدم

خوبه برم جشن بگیرم😂😭

ما یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه...سعادتمندانه نبود؛ اما جسورانه بود...

ما ایرانی ها عادت کردیم به غم و غصه 

همیشه اینجور جشنا برامون عجیبه 

الان تاپیک بزنی جشن تعیین جنسیت همه مسخرت میکنن که دلتون خوشه و ... جشن دندونی که دیگه از قدیم بوده اما اکثرمون مسخره میکنیم باز

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

خب خوش ب حالشون ب ما چ 

پاشو برو شامت و بخور شیک و پیک کن بیا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حالا اینکه جشن میگیرن به ماها ربطی نداره بزار دلشون خوش باشه ولی اینکه هر هفته جشن بگیرن و بقیه رو دعوت کنن و اگه نری کلی رفتار بد داشته باشن و ناراحت بشن خیلی مزخرفه

اقا شاید من مریض باشم یا پول نداشته باشم هدیه بیارم یا اصلا دلم نخواد هر هفته برم جشن

بعضیا کررررررم قررررر دادن دارن

عمه منم هشتا توله داره

هر کدوم از این توله ها عروسی و شب هفت و پا گشا 

تازه ختنه سورونی هم میگیره براشون 

ولی دختر خاله تو دیگه نوبره 

علنا داره مردم رو میدوشه