2777
2789
عنوان

از مریضی بچم خسته شدم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 65 پست
دکتر هم میگه الرژیه ولی این همه دارو خوبش نکرد ی پرنده اوردیم خونه بعد اون سر۲ش شروع شد صحدس زدم از ...

یکی ۵ سال یکی ۹ سال 

علائمی ک شما میگی برای الرژیه 

نه والا برای بچه های من ک جوابه مخصوصا وقت خواب فقط وقت خواب باید بریزی اونم یه قطره نه بیشتر

بخور سردم بزار تو اتاقش دیگه خیلی اذیت شد برگ اکالیپتوس بزار بجوشه تو قابلمه درش باز باشه خونه بوی بدی میگیره ولی راه بینیش باز میشه و سینوزیتاش فعال میشه و راحتتر تنفس میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح تو تاپیک یه خانومی بودم که گویا مال چندسال پیش بوده، نمیدونم چرا تاپیکش اومده بود تو لیست.

دقیقا مشکل شمارو داشتن، بعد از حدودا 1 سال یکی ازشون پرسیده بود، بچه شون چی شد؟ گفتن گویا لوزه سوم داشته، عملش کردن و خوب شده خداروشکر.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

من رتالین میدم شاسه ۱۰ تاییه توش ۱۸ گیاهه وقتی میخورن دوروزه خلطشون میاد خوب میشن ولی متاسفانه باید ...

پودر مونته لوکاست چیه از اونا دکترش داده ی ماهه هر دکتری میبرم میگ بخوره

الان ک خوابه انگار تو دماغش چرکه قل قل میکنه ولی همش تو دماغش خالیه فین هم میگم بکن چیزی نمیاد سرم ش ...

مامان گل من خیلی وقته اینجا پیام نزاشتم اما چون خودم مادرم خواستم دو جارو بهت معرفی کنم که عالیه حتما ببر مطمئن باش مشکلت حل میشه

اولیش پیش متخصص اطفال دکتر افضلیان ببر که واقعا کارش عابیه من بچم زیر دستشه از نوزادی و همه مشکلاتش حل شده ، بهترین دارو هارو میده ، و بعدیش بیمارستان طب کودکان امام خمینی تهرانه که اونجام عالیه 

اول پیش دکتر افضلیان ببر از نون شب واجب تره مطمئن باش اب رو اتیشت 

ادرسش تو نت هست 

بزن دکتر ناصر افضلیان

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

شما لوزه رو چک کردین؟؟ شربتی چیزی میدین؟

پسر کوچیکم لوزه سوم داره ک دکتر گفت نیاز به جراحی نداره 

من اوایل داروهای شیمیایی میدادم دیدم هم وزن کم میکنن مخصوصا انتی بیوتیک هم اینکه روند بهبودی نداشتن 

برای همین فقط گیاهی میدم

مامان گل من خیلی وقته اینجا پیام نزاشتم اما چون خودم مادرم خواستم دو جارو بهت معرفی کنم که عالیه حتم ...

جفتشم تهرانه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

مامان گل من خیلی وقته اینجا پیام نزاشتم اما چون خودم مادرم خواستم دو جارو بهت معرفی کنم که عالیه حتم ...

همینکه میگم تو بیداری با دهن هر دیقه نفس میگیره یکی میگ لوزشه یکی میگ رفلاکس یکی میگ قلب یکی میگ ریه دکتر متخصص اطفال یکیش میگ واس الرژیشه یکی میگ چیزی نیس یکی میگ استرسی شده 

نمیدونم چ دکتری ببرم ک از هر نظر سر دربیازه

دا نه به منظورته؟؟سرفه خلطی میکنه یعنی داره خوب میشه؟؟ اصلا تفش نمیکنه

نه خود به رو با چوب دارچین و گل محمدی بزار بجوشه طوری ک به له بشه قاشق بزنی 

بعد دارچین و گل محمدی رو جدا کن به و ابش رو بریز تو میکسر و مثل ابمیوه کن روزی یکی دوبار بده بخوره هم سینش پخته میشه هم چیزی باشه میاد بیرون 

عیب نداره بچه های منم تف نمیکنن ولی راه گلوشون باز میشه

اصلا دهن باز نمیخوابید الانی هفته ست اینطوره

روغن سیادونه اصل که روغنگیریا خودشون میگیرن یا عطاریا دارن با روغن گل بنفشه پایه زیتون و روغن بابونه  قاطی کن

مثلا نصف ق چای خوری روغن گل بنفشه و نصفه کمتر ق چ روغن سیادونه و نصف ق چ روغن بابونه پایه کنجد یا زیتون  که  کارخونه ای نباشن  

شبی یک قطره بچکون داخل هر سوراخ دماغ

روشش اینه بخابونیش و متکا بزار زیر شونه هاش و سرش 

بیاد رو زمین که قطره کاملا نفوذ کنه و نریزه بیرون 

و قطره چکوندی بهش بگو سرش رو تکون نده تا وقتی مزه

قطره رو تو دهنش بفهمه 

ده شب بریز  و اگه بتونه روزها بخور مرزجوش بده عالیه

نتونست اشکالی نداره  دمنوشش رو بهش بده

و در کنارش آب انار ملس و شیرین بهش بده هر روز تا خوب بشه 

انار پخته شده با حرارت ملایم تو فر هم عالیه برا سرفه

تو نت بزن دستور کاملش هست 

و اگه عفونت شدید هست زنجبیل و دارچین هر کدوم اندازه نصف ق چ توی یه کاسه ماست کوچیک قاطی کن بهش بده