2777
2789

@فوژان00

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. من رو تگ کردی؟

اره من همون کاربر محمد جوادم 

گفتم ازت معذرت خواهی کنم از اولشم نباید اینجوری میشد 

شاید اشتباه از من بود ولی باد گرفتم که دیگ کسی ریپ زد اگ توهینم کرد جوابشو ندم امیدوارم منو حلال کنی و دلگیر نباشی 

شب خوش 🙂

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

چرا تو همون کاربریت این حرف ها رو نمیزنی؟ من که حتی تاپیک هم نزدم بقیه رو خبر کنم ، خودت تاپیک زدی.

بله درسته من اشتباه کردم ولی ای کاش بقیه رو خبر میکردی ولی بچم نفرین نمیکردی 

الان دیگ نمیخوام توی این سایت باشم دارم کلا میرم من فقط هدف توی اومدن سایت این بود که اگ سوالی درباره بچم یا خودم پیش بیاد بپرسم ولی خب چی بگم امیدوارم دیگ هیچ بچه ای رو نفرین نکنی 

بازم معذرت میخوام خانم ببخشید اشتباه من این بود که از اول اومدم توی این سایت 😔

بله درسته من اشتباه کردم ولی ای کاش بقیه رو خبر میکردی ولی بچم نفرین نمیکردی الان دیگ نمیخوام توی ای ...

نه اتفاقا بردن آبرو و خبر کردن دیگران درست نیست.

من نمیخواستم بچه ای رو که حتی ندیدمش ، نفرین کنم. 

ولی شما مدام ادامه دادی و من مجبور شدم. 

نه اتفاقا بردن آبرو و خبر کردن دیگران درست نیست.من نمیخواستم بچه ای رو که حتی ندیدمش ، نفرین کنم. ول ...

بله درسته منم دیگ نمیام نی نی سایت امیدوارم دیگ همچین موضوعی براتون پیش نیاد 

بازم معذرت 

نه اتفاقا بردن آبرو و خبر کردن دیگران درست نیست.من نمیخواستم بچه ای رو که حتی ندیدمش ، نفرین کنم. ول ...

چرا بچه ی مردم و نفرین کردی

کی مجبورت کرده بود؟

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

چرا بچه ی مردم و نفرین کردیکی مجبورت کرده بود؟

دوست عزیز وقتی از چیزی خبر نداری ، اینطوری برخورد نکن.

همیشه خدا رو در نظر بگیر ،  حتی برای بنده ای مثل من که به گفته استارتر کثافت ، نجس ، کافر و ... هستم. 

دوست عزیز وقتی از چیزی خبر نداری ، اینطوری برخورد نکن.همیشه خدا رو در نظر بگیر ، حتی برای بنده ای م ...

دوست عزیز علامت سؤال گذاشتم

که بگی موضوع چی بوده

استارتر مثل اینکه دو تا کاربری داره. با کاربری دیگرش تاپیک زده در مورد من ، اونجا توضیح دادم.

آها باشه