2777
2789

سلام خانوما . من اونجوری دوست مجازی ندارم. یکی دوتا فقط . بعد اینا گفتن عکس شوهر و بچتو بفرست ببینیم . شوهرم میگه نفرست به هیچ عنوان . به نظرتون زیادی حساسه یا من خیلی خوش بینم ؟ آخه عکسای معمولی خونوادگی به درد کی میخوره که اینجوری میگه . دوستام هم دخترن حالا اگه پسر بودن یه چیزی ولی بازم این همه پیجشون بازه عکس خونوادگی میذارن تو پیجشون و از کل فک و فامیل عکس میذارن . حالا من برای دوستای دخترم نباید عکس بفرستم ؟

من ومپایر اعظم نیستم😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرستی بهتره

امان از چشم بد و حسود

یه وقتا حتی به عکستم حسادت میکنن 

یا نظراتی میدن که خیلی ذهن ادم درگیر میکنه

فضای مجازی خیلی عجیبه خیلی...

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

خب بعضیا دوست ندارن زندگی شخصیشون وکسی ببینه. و خب حق هم دارن.تو این دوره زمونه به کی میتونی اعتماد کنی.

شاید آدم ها اونطوری ک تو فکر میکنی باهات صادق نباشن شاید باشن ولی رضایت همسرت مهم تره از حرف های بقیه.

بنظرم یه جوری دست ب سرشون کن و بگو خیلی مثلا اهل عکس و... نیستم . 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
خب بعضیا دوست ندارن زندگی شخصیشون وکسی ببینه. و خب حق هم دارن.تو این دوره زمونه به کی میتونی اعتماد ...

تا الان همینکارو کردم . این دوتارو چند ساله میشناسم از زمان مجردیم . فقط عکسای پروفایلمو دیدن عکس شوهر و بچمو ندیدن 

من ومپایر اعظم نیستم😄
نه عزیزم منظورم این بود مرد نیستن که خانمن😂

😅😅بنظرم عزیزم نفرست وقتی همسرت دوست نداره آرامشتون مهم تره 

آلان ها ب دوستای واقعی نمیشه اعتماد کرد اینا ک دیگ مجازین

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
نفرستی بهترهامان از چشم بد و حسودیه وقتا حتی به عکستم حسادت میکنن یا نظراتی میدن که خیلی ذهن ادم درگ ...

شوهرم گفت دوست ندارم کسی راجبه بچم نظر بده که بچه شبیه باباشه یا مامانش . تو سری یا شوهرت 

من ومپایر اعظم نیستم😄
😅😅بنظرم عزیزم نفرست وقتی همسرت دوست نداره آرامشتون مهم تره آلان ها ب دوستای واقعی نمیشه اعتماد کرد ...

به پیج شخصیم اصلا کاری نداره چون بیشتر فامیلن و چندتا از دوست و همکلاسی قدیمی . کلا ۳۳ تا فالور دارم ولی به دوستای مجازی اصلا اعتماد نداره 

من ومپایر اعظم نیستم😄