2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

114 بازدید | 13 پست

شوهرم گفت تا دوماه دیگه می‌ره دنبال کارای جنین اهدایی اما من میترسم از بچه دار شدن و بچه دار نشدن

اگه بچه دار شدن مثل بچه خودم بهش حس نداشته باشم چی اگه شوهرم دوسش نداشته باشه چی اگه ی روز بچم بفهمه چی یا اینکه چرا من نباید بچه خودم داشته باشم ولی از ی طرف دیگه تحمل بدون بچه بودن ندارم خسته شدم از اینکه با چشم آدم حسرتی بهم نگاه کردن یا شوهرم که دم به دقیقه حرف بچه های مردم می‌کشه وسط فقط دعا کنید محتاج آرامشم 

کارم شده فکر کردن فکر کردن فکر کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دلت ارامش بدهببخشید چون منم درگیر نازایی هستم میپرسم برای جنین اهدایی شوهر با اون زنه صیغه می ...

نه اصلا یک کار آزمایشگاهیه شاید مرد مشکل داشته باشه اسپرمش صفر باشه شاید زن تخمک نداشته باشه و یا هر دو مشکل داشته باشن شایدم یکیشون از هر کدوم سلول بگیرن تو آزمایشگاه لقاح میدم بعد تو رحم میزارن

تنبلی دارم باید کلی دارو و امپول بزنم تا فولیام یکمی رشد کنه

اگه اضافه وزن دارین وزنتون کم کنید حتی اگه ورزش نمیخاییم بکنید کلاس رقص برین یا تو خونه هم شده ورزش کنید تو اینستا ی پیج اینستا هست درباره سبک زندگی سالم برا بارداری فک کنم بارداری به سبک فلورا نمی‌دونم همچین چیزی هست برین تو پیجش 

تنبلی دارم باید کلی دارو و امپول بزنم تا فولیام یکمی رشد کنه

با این فکر هم که قراره نشه دنبال درمان نرین مغز آدم دنبال همون چیزیه که روش تمرکز میشه هیچ وقتم محدود نکن خودت تا زمانی که زنده ای و زندگی میکنی میتونی برا رسیدن به بچه یا هر چی دیگه تلاش کنی

اگه اضافه وزن دارین وزنتون کم کنید حتی اگه ورزش نمیخاییم بکنید کلاس رقص برین یا تو خونه هم شده ورزش ...

بخاطر امپولا چاق شدم پنجاه پنج کیلو بودم الان شدم شصتو شیش کیلو تو چند ماه 

اره پیجش دارم ممنون