2777
2789

باورتون میشه!من کلی بااین آقا ب مشکل میخوردم فک میکردم مشکل منم، تاپیک قبلیم اسکرین شاتا هست همه سرزنش کردن چقد تندی و فلان....

برداشت ب من گف میخوام ی مدت دوست باشیم، بدون فکر ازدواج ببینیم چطور میشه😶‍🌫️😶‍🌫️ممکنه بشه ممکنم هست نشه

ممکنه ۶ماه، ۱سال، ۲سال ....باهم باشیم و باهم ب تفاهم برسیم ممکنم هست نرسیم 

این منو چی فرض کردههههه خدایاااااااااا

ماراجع ب مهریه و همه چی صحبت کردیممممم، یهو گف میترسم، کلی بحثمون شد و....ببینین جوابشو خوب دادم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت دوس پسرشون شوهر میکنن اونوقت دوستای منم مثل اسی خاستگارشون هم پیشنهاد دوستی میدن و بیخیال ازدواج ...

من اصلا طوری رفتار نکردم ک این اینکارو بکنه واقعاتو  اینهمه وقاحت موندم

عزیزدلم با چه زبونی بهت بگه ازت خوشش نیومده و نمیتونه به عنوان همسر انتخابت کنه تا بفهمی

عزیزم من کاریش نداشتم، خودش پیام داد....الان اونقدعصبی ام نمیدونم چی باید بهش بگم حس میکنم کم گذاشتم باید بهش فحش بدم