2777
2789
عنوان

چرا تو جمع های دخترونه

379 بازدید | 26 پست

انقد راجب پسرا حرف زده میشه

ولی برعکسش نیست یا لاقل مثلا اگه تو جمع همکلاسیاس شما راجب همکلاسیای پسرتون کلی حرف میزنید ولی اونا کل حرفشون دخترای کلاس بقلیه 😕

ما به اونا فک میکنیم اونا ب ما نه 

خاک عالم تو سرمون انقد حقیریم ها ؟ 😁

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

پاشید جمع کنید بیایید کلاس بغلی😕😂

من از بچه های کلاس بغلی ام😂😂

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما ک پسرامون و ادم حساب نمی‌کنیم هر ک راجب جفت خودش ت محل کار یا ی کلاس دیگ ح میزنه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نه خداروشکر منو دوستام هیچ وقت اینجوری نبودیم که همیشه راجب پسر حرف بزنیم😅

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

دخترای کلاس خودشون رو جای خواهرشون میبینن روشون غیرت دارن😂☺️

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

والا ما تو جمع هامون فقط درباره نماز و روزه صحبت میکنیم

نه جدی شما اصلا راجب ماها حرف نمیزنید 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

نه ربطی به حقیری نداره

ما دخترا کلا نمی‌تونیم حرفامونو بریزیم تو خودمون 

من خودم یه مدت حرف نمی‌زدم قشنگ افسردگیو حس می‌کردم 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بستگی به گروه سنی داره و دوستات من دوستام خیلی اسم پسر میاوردن دیکه شورش در میاوردن کم کم بزرگتر که شدم هم خودشون عاقل شدن هم من خودم رو ازشون دور کردم چون منطقه ما کوچیکه و همه چی میپیچه 

تو جمع هایی که من میرم تا حالا حرفی از پسر و دختر و رابطه زده نمیشه

وا !!! پس چی

نه ربطی به حقیری ندارهما دخترا کلا نمی‌تونیم حرفامونو بریزیم تو خودمون من خودم یه مدت حرف نمی‌زدم قش ...

اره

من هز این بحثا خوشم نمیاد..

به دوستامم گفتم وقتی کنارتونم اینطور بحثارو باز نکنین..

و قبول کردن...

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

مگه تو جمعای پسرونه به عنوان یه پسر بودی که انقدر مطمئن حرف میزنی

جمع های دخترونت هم عوض کن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.