2777
2789

بچه ها من کمتر از ی هفته که  گواهینامه قبول شدم ولی وقتی پشت فرمون می‌شینم استرس دارم از خودم بدم میاد که میترسم وقتی بعضی از خانوما رو میبینم اعتماد به نفسم میاد پایین حتی میترسم ماشین بابامو بردارم تنهایی رانندگی کنم میترسم یهو وقتی بابام خودش نباشه بزنم ی جایی یا ی اتفاقی بیفته 

چیکار کنم ؟ شما هم اینجوری بودید ؟ چه راهکاری دارید ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اوایل رانندگی خوب نبودم

ده جلسه اضافه برداشتم ولی خارج آموزشگاه خیلیییی تو راننده شدنم تاثیر داشت 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
من انقدر عاشق رانندگیم ففط یه ماشین بم بدن برمممم یعنی برماااا تصادفم کردم مهم نیس🤣

الان پشت فرمون میشینی؟ 

آخه منم قبل اینکه گواهینامه بگیرم و پشت فرمون پشینم اینجوری بودم الان استرس میگیرم

بعد نه سال تازه شروع کردم چهار بارم تنها نشستم ولی همش استرس دارم یبارم گند زدم ترافیک افتاد شرفم رفت ،شبو روز بهش فک میکنم شده حسرت برام 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

استرس برا اوایل عادی هست 

همه اوایل رانندگی همینجوری هستند مردها رو ببین هیچی بلد نباشن و اعتماد به نفس بالایی دارن 

ولی خانم ها همه چی بلدن ولی اعتماد به نفس ندارن 

سعی کن بر استرس غلبه کنی و رانندگی کنی وگرنه استرس برات موندگار میشه 

من خیلی دوس داشتم تنها رانندگی کنم و بیشتر پیشرفت تو رانندگیم به خاطر همین بود 

یه دو هفته ای  با خانواده یاد گرفتم ولی وقتی قانونا رو یاد گرفتم و یکم اومد دستم ساعت های که خیابون خلوت بود تنها برمیداشتم میرفتم بیرون یه ساعت دور میزدم

الان با اینکه یه سال گذشته رانندگیم خیلی خوب شده استرس ندارم دیگه اوایل می‌مردم و زنده میشدم 

تنها حتی خارج از شهر هم میرم 

بعد نه سال تازه شروع کردم چهار بارم تنها نشستم ولی همش استرس دارم یبارم گند زدم ترافیک افتاد شرفم رف ...

منم همینم وقتی با بابام می‌شینم استرسم کمتره ولی خودم می‌خوام بشینم میترسم