2777
2789
عنوان

مردم میرن خونه پدرشون

235 بازدید | 15 پست

مردم میرن خونه پدرشون ۱۰۰ کیلو میشن من از وقتی اومدم از درد غم غصه داد و بیداد و سرزنش های اینا بزور ۵۳ بودم شدم ۵۰ و نیم 

من میخوام بمیرم اگ بعد طلاقم بخواد اینجوری باشه خونه پدرم 

هیچ فرقی با اون خانواده شوهرم ک عین هیولا بودن ندارن اینا

بی پولی نداری کم خوراکی حرص غم غصه تا آخر عمر باهامه

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

کاری ندارم ایشالله مشکلات حل بشه ولی من الان آرزومه بشم ،۵۰ 🥴

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر من جوریه نگاه نمیکنن به آدمی ک طلاق گرفته میگن هرزه بوده ک طلاقش دادن

فکر نکنم دیگه هیچ جای ایران همچین ذهنیتی داشته باشن مگه زمان قاجاره

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند

اره من متاسفانه یه مدت شوهرم نبود مجبوربودم برم خونه پدرم زندگی کنم یعنی چ هابگم ک ب سرم نیومد همون پدرو برادری ک همیشه بهشون افتخارمیکردم ک دارمشون و پشتمو بهشون گرم بود ک توسختی یه جای امنی دلرم بخدا داداش بزرگم ازخونه پدرم نصف شب بیرونم کرد و کلی منت و....  خداهیچکسو محتاج کسی نکنه ان شاءالله برسه روزی ک خودمون باتلاش خودمون خونه و زندگی و درامد داشته باشیم 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤