2777
2789

من رای مهمونیم شیرینی برشتوک درست کردم از اینا👇🏻مهمونامون ۷نفرن با خودمون میشه ۹نفر، تعداد برشتوک ها شد ۱۶عدد 

حالا به نظرتون بده یا خوبه؟ 

اینو خودم درست کردم👇🏻

موادشو دیگه ندارم که بازم درست کنم، کمه تعدادش یا خوبه الان؟ 

خودمون هم میتونیم حالا نخوریم جلو مهمونا 😂

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

خخخ منم هروقت یه چیز کم باشه به شوهرم قبل مهمونی میگم تو اصلا نخورش

دقیقا 😂😂😂

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

خوبه بنظرم،  قرار نیست بخورن سیربشن،  در حد دهن شیرین کردن بر میدارن 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
چه خوشکلن خیلیم عالی اسونه ؟؟ دستورشو بزار

اره خیلی اسونه

شکلات تلخو بن باری میکنید با یه قاشق روغن مایع 

میریزید کف قالب میزارید داخل یخچال یه ربع بعد سفت میشه

ارد نخودچی یه لیوان تفت میدید بعد یه ربع میریزید تو یه ظرف بعد تو همون ماهیتابه قبلی الک میکنید همراه با کره و روغن هم میزنید اونقدر که خمیری بشه بعد از شعله برمیدارید یک سوم لیوان پودر قند با یه قاشق مربا خوری پودر هل رو حل میکنید داخل ارد ها بعد هم میزنید تا یکدست بشه بعد هم داغ میریزید تو قالب روی شکلات بعد یکساعت میزارید تو یخچال دیگه درست میشه

چه خوشکلن خیلیم عالی اسونه ؟؟ دستورشو بزار

بن ماری *

اره خیلی اسونهشکلات تلخو بن باری میکنید با یه قاشق روغن مایع میریزید کف قالب میزارید داخل یخچال یه ر ...

مررررررسی نوش جانتون 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

چه خوش سلیقه حوصله داشتی دستورش رو بذار کافیه بابا شما نخورید دیگه

ممنونم عزیزم 

شکلات تلخو بن ماری میکنید با یه قاشق روغن مایع 

میریزید کف قالب میزارید داخل یخچال یه ربع بعد سفت میشه

ارد نخودچی یه لیوان تفت میدید بعد یه ربع میریزید تو یه ظرف بعد تو همون ماهیتابه قبلی الک میکنید همراه با کره و روغن هم میزنید اونقدر که خمیری بشه بعد از شعله برمیدارید یک سوم لیوان پودر قند با یه قاشق مربا خوری پودر هل رو حل میکنید داخل ارد هاالک میکنید بعد هم میزنید تا یکدست بشه بعد هم داغ میریزید تو قالب روی شکلات بعد یکساعت میزارید تو یخچال دیگه درست میشه