2777
2789
عنوان

پلوپز تک کاره یا مولتی کوکر

131 بازدید | 9 پست

دوستان پلوپز تک کاره خوبی یا مولتی کوکر که توش خورشتم میشه درست کرد .

مولتی فیلیپس حدود 14 م هس هم زود پزه هم ارام پزو ..

کسی داره یا شبیهشو نظر بده . ممنونم

اگه دارین پلوپز چه مارکی خوبه

من چندکاره ناسا خریدم 

هنوز عروسی نکردم🌚

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

صد در صد مولتی کوکر 

برای من ایرانی هستش قیمتش خدودا ۵ تومن عاشقشم عاااشقشم هرسری‌استفاده می‌کنم یه دور قربون صدقه ش می‌رم 

برنج عااالی میپزه کیک حرف نداره خورشتم ک نگم برات 

ب نظرم ایرانی بخر چون برنج رو کاملا مطابق سلیقه ایرانیا در میاره بقیه مارکها شفته میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خونه خودت نرفتی

نه متاسفانه 💔

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

ایشالا میری به ارامش و خوبی عزیزم

قربونت عزیزم 🤲🏻❤️