2777
2789

این از اینکه هرکار میکنم نمیتونم درس بخونم گالن گالن انواع کافئین میخورم اما کتاب و باز می‌کنم مثل گاو خیره میشم به کتاب کاری نمیکنم همش میگم من که منگولم بخونم که چی بعد اصلا نمیتونم بخونم تازه مثل خرس میخوابم با کلی آلارم عصر بیدار میشم تازه مشاورم هم بهم گفت خودت ‌‌و برای کنکور خسته نکن ۲۵ سالته خودت خجالت نمیکشی هنوز از خانواده پول میگیری گفت تو ۱۰ سالم بخونی تهش آبیاری گیاهان دریایی بیاری تازه این مشاورم چهارمین مشاورمه😭

توروخدا یا بگید چطوری انگیزه بگیرم بشینم درس بخونم یا بگید چطوری بمیرم مشاورم راست میگه من جز خرج کردن پولای خانواده ام و خوردن و خوابیدن به درد چیزی نمیخورم😭 گفت دلت به چی خوشه آخرش باید بری خونه ی ملت و تمیز کنی😭 من چطوری درس بخونم همین و بگید حالم از خودم بهم میخوره💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چی بخورم من آشغال من بدون کافئین عقب افتاده ام

عزیز دلم اینا چیه به خودت میگی فداتشم 

به خدا مردم همین قدری ام که تو به فکر درسی نیسن فرق دروس عمومی رو از تخصصی نمیدونن

یه کم آروم باش خودتو پیدا کن ۲ روزی استراحت کن و بعد شروع کن 

نیاز نیست کافئین بخوری چیزای معمولی بخور میوه غذا خانواده و ...

دانشجو دانشگاه فرهنگیان، مشاور و ادمین کانال درسی🥰 لینک کانال: https://rubika.ir/moshaver_ensaniaaa حتما عضو بشید🌱

عزیز دلم اینا چیه به خودت میگی فداتشم به خدا مردم همین قدری ام که تو به فکر درسی نیسن فرق دروس عمومی ...

آخه آبجی چطوری استراحت کنم وقتی عقبم بعدش هم من که مدام درحال استراحتم

این همه آدم ۱۵ ساعت درس میخونن بعد من ۱ ساعتم نمیتونم😔

آخه آبجی چطوری استراحت کنم وقتی عقبم بعدش هم من که مدام درحال استراحتماین همه آدم ۱۵ ساعت درس میخونن ...

چرا یک ساعتم نمیتونی؟ 

تمرکز نداری؟ سرت درد میگیره؟ سر گوشی میری؟

دانشجو دانشگاه فرهنگیان، مشاور و ادمین کانال درسی🥰 لینک کانال: https://rubika.ir/moshaver_ensaniaaa حتما عضو بشید🌱