این از اینکه هرکار میکنم نمیتونم درس بخونم گالن گالن انواع کافئین میخورم اما کتاب و باز میکنم مثل گاو خیره میشم به کتاب کاری نمیکنم همش میگم من که منگولم بخونم که چی بعد اصلا نمیتونم بخونم تازه مثل خرس میخوابم با کلی آلارم عصر بیدار میشم تازه مشاورم هم بهم گفت خودت و برای کنکور خسته نکن ۲۵ سالته خودت خجالت نمیکشی هنوز از خانواده پول میگیری گفت تو ۱۰ سالم بخونی تهش آبیاری گیاهان دریایی بیاری تازه این مشاورم چهارمین مشاورمه😭
توروخدا یا بگید چطوری انگیزه بگیرم بشینم درس بخونم یا بگید چطوری بمیرم مشاورم راست میگه من جز خرج کردن پولای خانواده ام و خوردن و خوابیدن به درد چیزی نمیخورم😭 گفت دلت به چی خوشه آخرش باید بری خونه ی ملت و تمیز کنی😭 من چطوری درس بخونم همین و بگید حالم از خودم بهم میخوره💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!