2777
2789

مشکلی نداشتین بچه رو بی دردسر دنیا آوردین 

دکترم جیزی نگفت خودم نگرانم

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

کمه

یا سرکلاژ کن یا پساری بذار

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم فقط خونه نشین بودم دور مهمونی باید خط بکشی فقط خونه مادرم میرفتم و استراحت داشتم اما کارای خونه رو تقریبا انجام میدادم ۳۸ هفته هم زایمان کردم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
من بودم فقط خونه نشین بودم دور مهمونی باید خط بکشی فقط خونه مادرم میرفتم و استراحت داشتم اما کارای خ ...

ممنون 

من بودم فقط خونه نشین بودم دور مهمونی باید خط بکشی فقط خونه مادرم میرفتم و استراحت داشتم اما کارای خ ...

امروز ی ذره زیاد نشستم از درد گریه م گرفته بود جایی که نمیرم ببست روز دیگه مادرم میاد پیشم 

امروز ی ذره زیاد نشستم از درد گریه م گرفته بود جایی که نمیرم ببست روز دیگه مادرم میاد پیشم

شیاف پروژسترون و آمپول نداد بهت من هر شب شیاف میذاشتم و  هر ده روز آمپول میزدم اگه درد داری به دکترت بگو برات مینویسه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
شیاف پروژسترون و آمپول نداد بهت من هر شب شیاف میذاشتم و هر ده روز آمپول میزدم اگه درد داری به دکترت ...

نه پرسیدم  گفت چیزی نمی خواد فوق تخصص پریناتولوژی  هم هست 

یه کم دکترت بی خیاله حداقل باید مجدد سونو رو تکرار می‌کرد

چون اندازه سرویکسی که واژینال اندازه گرفته بشه یا شکمی متفاوته

سرویکسی که با مثانه پر اندازه گرفته بشه یا خالی هم متفاوته

کمی استراحت داشته باش و مجدد سونو رو تکرار کن هم با مثانه پر هم خالی 

اگر واقعا زیر 30 باشه حداقلی ترین کاری که باید بکنی اینه که استراحت کنی یا سرکلاژ کنی و یا پساری بذاری 

ولی استرس اصلا نگیر ، من با سرویکس 21 از هفته 26 تا خود 38 هفته رسوندم اونم بدون سرکلاژ و پساری و فقط با استراحت 

ممکنه استراحت کنی و مجدد بری سونو ببینی بلند تر شده این یعنی حرف دکترت درسته ولی وقتی 29 رو دیده و اصلا بهت نگفته که از رنج نرمال پایین تری می‌تونه نشون بده که دکترت بی خیاله

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

شیاف پروژسترون و آمپول نداد بهت من هر شب شیاف میذاشتم و هر ده روز آمپول میزدم اگه درد داری به دکترت ...

درد نداشتم امشب زیاد نشستم فکر نمی کردم این طوری بشه

یه کم دکترت بی خیاله حداقل باید مجدد سونو رو تکرار می‌کردچون اندازه سرویکسی که واژینال اندازه گرفته ...

واژینال اندازه گرفت با هردوحالت 

فقط گفت لب مرزی ولی نگران نباش من خیلی زیاد استرس داشتم

29الان بیست هفته م تموم شده

این عدد مال آنومالی بوده؟؟

استراحت کن کار سنگین نکن رابطه نداشته باش فقط دستشویی فرنگی پله هم بالا پایین نکن

من ۳۳ هستم دکتر گفت مراعات کن

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿