2777
2789
عنوان

برای تولد پارتنرتون آیا گل میخرید

131 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ایا مردا از گل گرفتن خوششون میاد؟

اون میخره شماهم میخرید؟

تا حالا خریدین؟واکنشش چی بوده؟

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من براش یه تولد غیر از تولد واقعیش ب دلایلی گرفتم

هم گل هم کیک هم کادو هم غذای خونگی

آن از گل ذوق کرد ک نگو

گفت بار اولشه و باورش نمیشه:)

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

آخرین بار که برام گل خرید دو سال پیش اوایل رابطمون بود از باغچه حیاطشون چیده بود 😑بعد منم یه بار از پارک گل چیدم بهش دادم 😑😑😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

گل برا آقا جالب نیست گل مخصوص دختراست،خخخ

گل خوبه که چرا دوست ندارید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

من باشم میخرم گناه داره بچه مگه اونا دل ندارن🥲

میخواستم به جای گل براش بازی فکری بخرم

ولی خودمم دوست دارم گل بخرم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

من براش یه تولد غیر از تولد واقعیش ب دلایلی گرفتمهم گل هم کیک هم کادو هم غذای خونگیآن از گل ذوق کرد ...

این فکر نکنم بار اولش باشه😂

خودمم دوست دارم بخرم ولی گفتم شاید اصلا خوشحال نشه

فک نمیکنم خوشش بیاد

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

گل برا آقا جالب نیست گل مخصوص دختراست،خخخ

پس هدیه تولد چی دوست دارن اقایون؟

فقط کیک؟

آخرین بار که برام گل خرید دو سال پیش اوایل رابطمون بود از باغچه حیاطشون چیده بود 😑بعد منم یه بار از ...

همسرتونه؟

دوران نامزدی قرار اولم نخرید؟