2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ی گربه

84 بازدید | 15 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

همون طور که توی عنوان نوشتم خواستم نظرتون درباره ی خرید گربه بدونم من بعد از اینکه هم داداشم هم آبجیم رفتن سر خونه زندگیشون من خیلی تنها شدم تو فکرم بود یه گربه بگیرم ولی مامانم همش منصرفم میکنه میگه تو جلد گربه ها جن میره کک دارن افسردگی میارنو اینا منم که از گوشی خسته شدم دوست دارم یه حیوون خونگی داشته باشم  حالا شما بگید چیکار کنم مامانم بزاره به نظرتون خوبه؟ 

حَـسـودی؟!سـوژه خـنـدمـی سـتـون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رگ خواب مامانت رو بهتر میدونی... اصرار و پافشاری کنی اجازه نمیده؟ بگو بذار بگیرم یکی دو هفته اگ ...

بگم ظرف میشوره لباس پهن میکنه غذا میپزه شاید قبول کنه😂

اگر حیاط دارین بخر اگر آپارتمانه نه

خونمون دوبلکسه تو بالکن اتاقمم میتونم نگه دارم

مسئله مامانمه که خوشش نمیاد از مامانش وسواس به ارث برده

اگر حیاط دارین بخر اگر آپارتمانه نه

گربه خونگی رو مگه تو حیاط نگه میدارن، مگه مرغ و خروسه... گربه رو بذاری تو حیاط ولش کنی می‌ره بیرون 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
گربه خونگی رو مگه تو حیاط نگه میدارن، مگه مرغ و خروسه... گربه رو بذاری تو حیاط ولش کنی می‌ره بیرون

پس نه گربه رو باید بیاری وسط اتاقت،حیوون جاش تو حیاط نیست،ولی تو خونه جاشه!!!!مگه آدمه؟؟

پس نه گربه رو باید بیاری وسط اتاقت،حیوون جاش تو حیاط نیست،ولی تو خونه جاشه!!!!مگه آدمه؟؟

میتونی بگی کلا با حیوون خونگی داشتن مشکل داری وگرنه اینکه بگی اگه حیاط دارین بگیر خیلی بی معنیه آخه گربه مگه تو حیاط وایمیسته

امضا ندارم اثر انگشت زدم
میتونی بگی کلا با حیوون خونگی داشتن مشکل داری وگرنه اینکه بگی اگه حیاط دارین بگیر خیلی بی معنیه آخه ...

من اون کاربر نیستم که ریپلای کرده بودی

اما گربه تو حیاط میمونه،جا داشته باشه و آب و غذاش فراهم باشه و صاحبشو بشندسه،به هیچ عنوان از حیاط بیرون نمیره،اگر هم بره دوباره برمیگرده سرجاش

من خودم به شخصه کلا مخالف نگه داری حیواناتم و از تمام انواع حیوونا چندشم میشه.