2777
2789
عنوان

ارزوم اینه که مهاجرت کنم

150 بازدید | 18 پست

نه اینکه ایرانو دوست نداشته باشم... 

از نظام اموزشیش متنفرم،سختگیری هایی که انجام میشه.. هر کسی نمیتونه سختی ها رو تحمل کنه، خانواده باید هزینه زیادی انجام بده فقط برای قبولی پزشکی در کنکوری که رقابت بسیار شدیده، 

واقعا دوست دارم ۱۷ یا ۱۸ سالگی مهاجرت تحصیلی داشته باشم ب روسیه ،ترکیه یا چین،  اما وضع مالیمون خوب نیست :))) 

راهکارش چیه ؟ 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم یا خانواده باید ساپورت مالی کنن یا خودت باید پول داشته باشی خلاصه دول زیادی می خواد از پول ...

ببین اینکه ی جایی باشی ک نظام اموزشیش صحیحه هرچقدر هزینه کنی ‌می‌ارزه. 

منم میخوام برم ک داداشام اینده خوبی داشته باشن. 

کنکور و فضای کنکور واقعا برای ی ادم ۱۷ ۱۸ ساله سمه خالصه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

ببین اینکه ی جایی باشی ک نظام اموزشیش صحیحه هرچقدر هزینه کنی ‌می‌ارزه. منم میخوام برم ک داداشام ایند ...

من خودمم می خوام مهاجرت کنم 

اما هم خواهرم اونجاس 

هم خودم دارم لیسانس میگیرم که اونجا بتونم کار کنم 

اینکه فقط دوست داشته باشی نمی تونی بری 

باید پول داشته باشی 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

من خودمم می خوام مهاجرت کنم اما هم خواهرم اونجاس هم خودم دارم لیسانس میگیرم که اونجا بتونم کار کنم ا ...

اها لیسانس داری پس. 

من یکی از اشناهامون بصورت انلاین دبیرستانشو تو کانادا گذرونت بعدشم رفت، وضع مالی معمولی هم دارن. 

البته خود دختره اونجا کار هم میکنه. 

اها لیسانس داری پس. من یکی از اشناهامون بصورت انلاین دبیرستانشو تو کانادا گذرونت بعدشم رفت، وضع مالی ...

منم دوست اینجوری دارم 

الان داره کانادا پزشکی می خونه 

ولی خودش سر کار نمیره خانواده ساپورت میکنن 

اها لیسانس داری پس. من یکی از اشناهامون بصورت انلاین دبیرستانشو تو کانادا گذرونت بعدشم رفت، وضع مالی ...

لیسانس ندارم 😂

ترم اولیم 

تازه رفتم دانشگاه 

ولی برنامم اینجوریه که بتونم کار کنم اونجا 

شرایط اینکه دبیرستانت رو انلاین بگذرونی چیه؟ 

دیپلم کانادا داشته باشی شهریت کمتر میشه؟ چطوریه؟

لیسانس ندارم 😂ترم اولیم تازه رفتم دانشگاه ولی برنامم اینجوریه که بتونم کار کنم اونجا

اها. 

منم قصد دارم کار کنم اونجا. 

فعلا سایت بورسیه واسه روسیه باز شده، قصد دارم امسال مدارکمو بفرستم ببینم حالا خدا چی میخواد، نشد سال بعد رزوممو قوی میکنم میفرستم. 

اها. منم قصد دارم کار کنم اونجا. فعلا سایت بورسیه واسه روسیه باز شده، قصد دارم امسال مدارکمو بفرستم ...

خوبه عزیزم موفق باشی 

من فقط به کاندا فکر میکنم چون حداقل این که تنها نیستم اونجا 

ان شالله جور بشه بریم از اینجا راحت شیم