به خدا دلسوزانه دارم ميگم.نه هيچوقت آدم ولنگو وارى بودم تو زندگيم نه موافق روابط پيش از ازدواجم.ولى وقتى بچه ها به يه سنى ميرسن كه براشون سوال ميشه در مورد روابط براشون توضيح بدين.بذارين اطلاعات غلط از دوستاشون نگيرن . بذارين راجع بهش بدونن از خطرات و بيماريايى كه ممكنه تو روابط آزاد تهديدشون كنه باخبر باشن.كه پس فردا روزى چيزيى در خفا و دور از چشم شما پيش اومد درستو غلطو بدونن.اينكه بعضيا ميگن ما هم سن اينا بوديم فرق دختر پسرو نميدونستيم هنر نيست.از نا آگاهيمونه.همه جاى جهان به بچه ها از قبل بلوغ آموزش ميدن اينجا جاى اموزش فراريشون ميدن ازين همه مسايلى كه بايد آگاه باشن فقطو فقط براى اينكه بعدها تو دردسر نيفتن... خودتون به فكر بچه هاتون باشين ماماناى گل 😍 شبتون به خير 😘❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.