2777
2789
عنوان

تورو خدا به بچه هاتون اگاهى بديد

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 31 پست
واى ى ى ...اخه ديگه اينو تو مدرسه ام تو درسا بود...اينا چى ان اخه!!!

واقعا منم شاخ درآوردم , 25 سالش بود ازدواج کرد

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید به یه سنی برسه که بشه براش توضیح داد اونجوری هم دچار بلوغ زود رس میشه

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
مادرا وظيفه دارن واقعا ياد بدن به بچه.الان تو اين مورد مادر اون كوچولو بايد به بچه اش ياد ميداد كه ل ...

من واسه دخترم توضیح داده بودم از قبل .دوستشو منع کرده گفته بود لبشو بوس کنی مریض میشی اونم گفته بود واسم مهم نیس

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
یه بنده خدایی (آقا) سراغ دارم تا بعد از ازدواجش نمیدونست خانم ها پریود میشن

این امکانش هست چون در مورد یه جنس دیگه ست . ولی همین اقا بگه س. ک ...س نمیدونستم چیه دروغه چون غریزه و بلوغ با خودشون کنجکاوی میارن و فرد قطعا میره دنبال جواب سوالش

خب باید به یه سنی برسه که بشه براش توضیح داد اونجوری هم دچار بلوغ زود رس میشه

گلم كنجكاوى جنسى تو بچه ها متفاوته از بلوغ زودرسو اينا.همه ى بچه ها ٦/٧ سالشون كه ميشه دوست دارن ببينن اونجاى بقيه بچه ها چه جوريه.من نميگم تو ٦/٧ سالگى برو توضيح بده براش روابطو.ميگم انقدر باهاش خوب باش كه به محض اينكه سوال داشت بياد بپرسه و به محض بلوغ از خطراتش اگاهش كن.چون قبل بلوغ كه خطر رابطه تهديدش نميكنه

گلم كنجكاوى جنسى تو بچه ها متفاوته از بلوغ زودرسو اينا.همه ى بچه ها ٦/٧ سالشون كه ميشه دوست دارن ببي ...

بله موافقم 

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
بله موافقم  

شما گلى 😊خيلى چيزا رو كودك اثر ميذاره.تا حتى اينكه با آب گرم حمامش كنى يا آب سرد...ميدونى؟ من ميگم كاش مامانا اينجورى نباشن كه اززير جواب دادن به سوالاى بچه طفره برن چون بعدها همين بچه به خاطر آگاهى كه مادرش بايد ميداده و نداده پدرش در مياد از مشكلات... كاش يه كم مطالعه كنن ماماناى گل جاى دُگم برخورد كردن و انكار اين كنجكاوى جنسى بچه ها...

به نظر من اینکه میگن باید به بچه همه چیزو توضیح داد تا بتونه از خودش مراقبت کنه غلطه. میشه به یه نحو دیگه که حساس نشه براش توضیح داد. 

مثلا به طور کلی براشون توضیح بدیم هر آدمی وظیفه داره مراقب سلامتی خودش باشه. مثلااگه دل درد گرفت حواسش باشه چی خورده که دل درد گرفته. و دفعه بعد نخوره. باید مراقب اعضای بدن مون باشیم. بعضی جاها ممکنه زودتر دچار مریضی و میکروب بشن. مثلا چشما چون در معرض هواست، یا گوش و دهان و آلت تناسلی(حالا با هر اسمی که میخواییم به بچه بشناسونیم.) به اینجور اندام ما کسی نباید دست بزنه خودمون هم نباید زیاد دست کاری کنیم. مثلا هی چشمتو بمالی عفونت میکنه. دست تو گوشت کنی زخم میشه. اگر یه وقت کسی به این اندامت دست زد سریع دستشو پس بزن و به من خبر بده. 

یه همچین چیزایی. باید اگاهی درست داد. نه اینکه به بهانه آگاهی ذهن بچه رو درگیر چیزایی که لازم نداره بکنیم.

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
به نظر من اینکه میگن باید به بچه همه چیزو توضیح داد تا بتونه از خودش مراقبت کنه غلطه. میشه به یه نحو ...

كاملا درسته.منم نگفتم با بهانه ى الكى ذهنشو درگير كنيم نميدونم شما از كجاى حرف من اين برداشتو كرديد.ولى من ميگم دخترى كه مياداز مادرش ميپرسه بايد جوابشو درست داد!!! ترس نداره جواب دادن.

تا حالا كسيو ديدى كه چون بهش مادرش آگاهى نداده بوده بعد ها روابطش بدون ك...م بوده و مريضى گرفته؟؟؟ چون بلد نبوده كه بيماريهايى وجود داره كه تهديدش ميكنه!من ديدم!!! اينو بايد از كجا ياد ميگرفت؟؟؟ اول از نظام اموزشى! حالا كه نظام اموزشى ياد نميده وظيفه ى من مادره كه يادش بدم...