2777
2789

نه دیگه فکر نکنم. اگه از اول بریچ باشه احتمال داره بریچ بمونه. ولی حدود ۳۶ هفته اکثر اونها هم میچرخن و سفالیک میشن

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا نی نی دارم با تجربه ام😁😂

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

احتمالش خیلی کمه چون جنین بزرگ شده و جای کافی برا این تغییر رو نداره. و در کل روال طبیعی بدن برا زایمان حرکت جنین به سمت لگن هست و بعیده بخواد بچرخه و سر به سمت بالا بره

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور

منم میخام بریج بشه

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
احتمالش خیلی کمه چون جنین بزرگ شده و جای کافی برا این تغییر رو نداره. و در کل روال طبیعی بدن برا زای ...

کاملا درسته👌

پسر من ک از اول بریچ بود پدرمن در اومد فقط

مگه بریچ چجوریه😰