2777
2789
برای من پیش اومد،ودکتر گفت،این حالت خیلی کم پیش میاد

شما استثنا بودی😁

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر بچه بالاست،ضربات پا،به مثانه میخوره اذیت میکنه،سر اگه جنین بزرگ باشه،قلمبه اون بالا،سخته دیگه

بچه های من سفالیک بودن ولی فکر میکنم همه ماههای آخر این مشکلات رو دارن.شاید شما که جنین بریچ داشتین یکم شدیدتر تجربه کردین

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
بچه های من سفالیک بودن ولی فکر میکنم همه ماههای آخر این مشکلات رو دارن.شاید شما که جنین بریچ داشتین ...

من دوتا دارم،آره همه مشکلات دارن،ولی اولی که سفالیک بود،راحتتر بود،دومی تا وقتی سفالیک بود،بهتر بود،بریچ مخصوصا برا اونایی که زیادی لگد میزنن واقعا آزار دهنده س،میپریدم بالا دردم میگرفت

سلام،بله،من سه هفته به زایمانم،یچه سفالیکم،بریچ شد،و دیگه م برنگشت،

وای   
دیشب احساس میکردم داره افقی میشه و سرش داره از یه سمت شکمم میاد بالا . بعد که سکسکه ش شروع شد دیدم آره حدسم درسته و سکسکه ش دیگه پایین نیست. پا شدم سمتی که سرش بودو اینقدر فشار دادم که بره پایین . کار بدی کردم آیا ؟؟؟ فکر کنم آخر با این کارام کیسه آبمو بترکونم. 

سر بچه بالاست،ضربات پا،به مثانه میخوره اذیت میکنه،سر اگه جنین بزرگ باشه،قلمبه اون بالا،سخته دیگه

اره مخصوصا معده درد  وای سرش کلا دو معدم بود 

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
وای     دیشب احساس میکردم داره افقی میشه و سرش داره از یه سمت شکمم میاد بالا . بعد که سک ...

نکن دختر😤😤😤😤چ کاریه اخه ب سر بچه چیکار داری اخه

ممکنه بچه دوم منم عین اولی بریچ بشه???😭

نمیدونم والا. من از اولش نگران این بودم که بریچ باشه آخر. الانم که سفالیک هست همه ش حس میکنم سعی میکنه بچرخه.

ان شاالله که این بچه ت سفال بشه.

نکن دختر😤😤😤😤چ کاریه اخه ب سر بچه چیکار داری اخه

طبیعی میخوام خب. الان هنوز ریزه خیلی کوچولوئه میتونه بچرخه. میترسم یه کم دیگه درشت بشه اون وسطا افقی گیر کنه بعد یهو بریچ بشه و نتونه برگرده . همه ش یه دستم به شکمم هست که نذارم بیاد بالا . اون سمتِ دیگه رو هم با دستم میگیرم که پاهاشو نخواد بیاره پایین. خسته شدم. ولی وقتی میخوابم باز شروع میکنه به چرخیدن .

طبیعی میخوام خب. الان هنوز ریزه خیلی کوچولوئه میتونه بچرخه. میترسم یه کم دیگه درشت بشه اون وسطا افقی ...

عزیزم شیطونه😁😁ببین این و تو حس میکنی اصلا اینطور نیست منم سر پسرم ک بریچ بود حس میکردم داره میچرخه دقیقا حرکاتش عین گفته شما بود ولی وقتی میرفتم سونو میگفت هیچ تکون نخورده طفلک بچم تو لگن گیر کرده بود نمیتونست بچرخه😢😢😢