2777
2789
عنوان

یا خدا زلزله چه وحشتناکهههه . به شهر ما هم رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 17196 بازدید | 283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار تعطیل کرد ب خاطر یسر از ادما که تهمت زدن ب سم که داره ب خاطرشماره گذاشتن سواستفاده میکنه.. ...

ببخشید عزیزم از سم خبری داری؟

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
بله گفت میخام کاربری مو تعطیل کنم چون بهم تهمت سواستفاده زدن خیلی ناراحته.

چقدر دوره زمونه بدی شده.سم زلزله زده ست. بعضیا هیچ کمکی که نمیکنن هیچی بدتر گند میزنن به..... خدا نسل اینجور ادما رو برداره. معلومه که بهش برمیخوره 😢😢😢

من همه صفحات رو خوندم

خیلیا پرسیده بودن زمین چرا اینطوری میکنه

یا قبلا تویه تاپیک کسی گفته بود

زمین زهرشو ریخت

و یک سری چیزها راجع به زمین

این تاپیک برای کمک رسانی نیست

امیدوارم کسی نگه چرااینجا این حرفارو گفتی

اگر کسی براش عجیبه بره همه صفحاتو بخونه

خیلیا سواله براشون

من دوست دارم چیزی که میدونمو بگم

اول اینکه زمین و آسمان ها و همه چیز تحت فرمان خداست

وبدون فرمان خداوند از خود نمیتونند کاری کنند.

اماانسان از خودش اختیار دارد ومیتوند باتصمیم خودش کاری رو پیش ببرد.

این چیزهایی که میخوام بگم برای مسلمان ها خرافات نیست.عقایدقرن ۱۹ نیست واقعیته که درقرآن و روایات معصومین آمده

وقتی مردم روی زمین گناه و فسادرابه حد اعلا میرسانند عذاب هانازل می شود.خشکسالی می آید وبیماری های جدید که قبلا نبوده. هزاران چیزدیگر که الان هست....

زمین زیرپای ما ازشدت گناهانی که رویش می شود اینطور خشمگین میشود

من نمیگم افرادی که درمنطقه شان زلزله آمده گناهکار هستند ....نه....زلزله هم مثل بقیه اتفاقات نیازبه اسباب و وسیله دارد.وسیله اش هم همان گسل هاست ....جاهایی که گسل هست این زلزله اتفاق می افتد والبته اعلام شده که گسل هاحرکت میکنند و همه جای زمین زلزله می آید.

این متن نه تهمت است به قشرخاصی نه دل سوزاندن ونه هیچکدام ازاین چیزها

این متن برای این است که تک تک ما ....اول خودم....تلنگری بخوریم.دست از گناهانمون برداریم

گناه فقط قتل و دزدی و غارت نیست

گناه همون چیزهای کوچیکیه که به حساب نمیاریم.تهمت دروغ.نمامی.دوبه هم زنی.نگاه به نامحرم.غنا.رقص.روابط دوستی بانامحرم.زنا(که الان اسمش را تعییر دادن ومعاشقه و عشق بازی گذاشتن دوست دختر دوست پسرها)

بله اینهاهم گناهه ......چه بخاهیم چه نخاهیم....

وباید بترسیم که این گناه یا دامن خودمون رو بگیره یا دامن فرد دیگری را....چرا؟چون اون بیگناه توی منطقه زلزله خیززندگی میکنه

امشب شب جمعه است شب توبه شب استغفار....امشب ههمون به درگاه خدا توبه کنیم استغفارکنیم و از خداوند بخواهیم هممونو ببخشه وباظهور امام زمان عج پایان بده به درد ورنج همه انسان های ستم دیده

اللهم عجل لولیک الفرج

ازتون میخام پستم رو ریپلای نکنید

ممنون

❤لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین❤
خب پسس خداروشکر.میدونی زلزله صداشم خیلییی ترسناکه واقعا.من زنجانم چندماه پیش به زلزله ی خفیف اومد ام ...

نمیدونم چرا اینقدر صداش ترسناکه بخدا اینجا همه میگن یه صدایی بزرگ و عجیبی اومد بعدش خونه شروع کرد به لرزش شدید جوری که راه میرفتی از این ور خونه پرت میشدی اون ور

بله گفت میخام کاربری مو تعطیل کنم چون بهم تهمت سواستفاده زدن خیلی ناراحته.

مرسی از خبرت عزیزم

چقدر ناراحت شدم از رفتار بعضی کاربرا چه خوب که یکم سطح فرهنگشون رو بالا ببرن که باعث رنجش سم عزیز و امثالش نشیم و راحت دل نشکنیم واقعا متاسف شدم 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!!